Online marketing voor lezers

Goed online gevonden worden

Willen jullie graag dat jullie lezers online goed gevonden kunnen worden, maar ontbreekt het jullie aan de mogelijkheden dit in de markt te zetten? Indenty biedt ook white label online marketing aan voor jullie lezers.

Met white label bedoelen we dat jullie onder je eigen naam deze dienstverlening kunnen verkopen. Wij zullen op de achtergrond de dienstverlening uitvoeren, zonder dat de klant erachter komt dat wij hiervoor verantwoordelijk zijn. We bieden verschillende dienstverleningen aan waaronder het Doelgroep Adverteren. Dit is een unieke combinatie van adverteren op het Google netwerk door middel van tekstadvertenties en het gericht uitserveren van banners binnen het Google Display netwerk en op jullie eigen platformen. Dit alles in combinatie met de bezoekers data van jullie eigen platformen en dynamische remarketing advertenties. Een gegarandeerde bezoekersgarantie voor jullie adverteerders!

Naast Doelgroep Adverteren kunnen jullie lezers via de dienstverleningen ook SEO & SEA afnemen. Het belangrijkste hierbij is dat wij als Indenty zullen kijken wat jullie als vakblad kunnen toevoegen om het pakket een uniciteit mee te geven. Bijvoorbeeld SEO in combinatie met een sterke link uit jullie platform of een SEA-campagne met data van jullie vakblad.

Benieuwd welke pakketten wij hiervoor aanbieden? Neem gerust vrijblijvend contact met ons.

Hoe data jouw bedrijf verder kan helpen

Ben je benieuwd naar het dienstenpakket van Indenty?
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Of heb je andere vragen?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Liever iemand spreken?
Dan kan je ons tijdens kantooruren bereiken via:
+31 53 850 71 00

Een algemene vraag?

Bekijk onze FAQ pagina om te zien of je vraag ertussen zit.

Bekijk onze FAQ

    Dit formulier is beschermd door Google reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en de Terms of Service.