Ad Manager (advertentie derden)

Hebben jullie als vakblad nog geen stappen genomen in de digitale wereld, maar willen jullie daar wel graag naartoe?

Google Ad Manager is bij uitstek hét verdienmodel voor vakbladen die zich online bevinden. Indenty is een algemeen erkend Ad Manager specialist en kan jullie verder helpen bij het maken van een optimale digitale transitie.

Wat is Google Ad Manager? 

Google Ad Manager is een supply-side platform (SSP) dat de plaats inneemt van de vele verschillende tools die traditionele uitgevers eerder gebruikten, zoals DoubleClick for publishers en DoubleClick Ad Exchange. Google Ad Manager is een uitgebreid en gebruiksvriendelijk platform waar uitgevers beschikken over een groot aantal verschillende type tools om het succes binnen hun vakgebied te vergroten

Wat wij doen 

Bij Indenty richten we jullie bestaande account binnen Ad Manager (opnieuw) in of zetten we een nieuw Ad Manager account op. Uiteraard in overleg met jullie en geheel naar wens. Tijdens de ontwikkeling van het account kijken we waar voor jullie als vakblad het meeste rendement te behalen is. 

Bij het inrichten van een account kijken we echter niet alleen naar de mogelijkheden van Ad Manager. We kijken ook naar jullie eigen community. Met de hulp van een data analyse kijken wij waar advertentieblokken het beste geplaatst kunnen worden om zo veel mogelijk views/clicks te behalen. 

Hoe data jouw bedrijf verder kan helpen

Ben je benieuwd naar het dienstenpakket van Indenty?
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Of heb je andere vragen?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Liever iemand spreken?
Dan kan je ons tijdens kantooruren bereiken via:
+31 53 850 71 00

Een algemene vraag?

Bekijk onze FAQ pagina om te zien of je vraag ertussen zit.

Bekijk onze FAQ

    Dit formulier is beschermd door Google reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en de Terms of Service.