Advertenties derden

Hebben jullie de digitale transitie met jullie branche (nog niet) genomen en zijn jullie benieuwd hoe je jullie platform buiten jullie eigen dienstverlening lucratief kunt maken? Google Ad Manager is bij uitstek hét verdienmodel voor brancheverenigingen die zich online bevinden. Indenty is een algemeen erkend Ad Manager specialist en helpt jullie graag verder.

Wat is Google Ad Manager?

Google Ad Manager is een supply-side platform (SSP) dat de plaats inneemt van de vele verschillende tools die traditionele publishers normaliter gebruiken. Heel wat jaren werkte het welbekende DoubleClick for publishers en DoubleClick Ad Exchange als het systeem voor branches om advertenties in te zetten als verdienmodel in het online landschap. Een aantal jaar geleden is dit samengevoegd tot Google Ad Manager. Met Google Ad Manager kunnen jullie als branche binnen één platform kiezen uit een groot aantal verschillende type tools om het succes van de branche vergroten.

Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Wij (her)inrichten jullie bestaande account binnen Ad Manager of zetten een nieuw Ad Manager account op. Natuurlijk richten we deze naar wens in. Tijdens de ontwikkeling kijken we waar jullie als branchevereniging het meeste rendement uit kunnen halen.

Bij het inrichten bestuderen we niet alleen Ad Manager zelf, we kijken ook naar jullie eigen platform. Met de hulp van een data analyse kijken wij waar advertentieblokken het beste geplaatst kunnen worden om zo veel mogelijk views/clicks te behalen.

Hoe data jouw bedrijf verder kan helpen

Ben je benieuwd naar het dienstenpakket van Indenty?
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Of heb je andere vragen?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Liever iemand spreken?
Dan kan je ons tijdens kantooruren bereiken via:
+31 53 850 71 00

Een algemene vraag?

Bekijk onze FAQ pagina om te zien of je vraag ertussen zit.

Bekijk onze FAQ

    Dit formulier is beschermd door Google reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en de Terms of Service.