Advertenties

Groot, klein en precies op maat

Indenty ontwikkelt samen met jullie een marketingconcept waarmee we de ‘massa is kassa’-markt in gaan. Door ook kleine en betaalbare (advertentie)pakketten te ontwikkelen zorgen wij ervoor dat jullie klanten een betaalbare oplossing krijgen voor online marketing. Daar houdt het echter niet mee op. De marketingconcepten die wij ontwikkelen, voeren we uit in jullie huisstijl. Zo creëren wij pakketjes die een-op-een door jullie accountmanager verkocht kunnen worden.

Ook kunnen wij online marketingdiensten ontwikkelen voor een dynamisch groot aanbod met specifieke advertentiebehoefte per product. Deze producten kunnen wij dan weer zeer specifiek gaan targeten, onder andere op basis van SBI-code, WOZ-waarde en nog veel meer.

Altijd overzichtelijk

Alle online dienstverleningen kunnen worden gerapporteerd in een dynamisch dashboard. Zo ziet jullie klant precies hoe succesvol het pakket is. Ook ziet hij of zij direct wat er gebeurt wanneer verschillende mogelijkheden gelijktijdig worden ingezet, bijvoorbeeld specifieke online marketing in combinatie met een geplaatste vacature. Alles is direct inzichtelijk en staat in één overzicht voor jullie klanten.

Hoe data jouw bedrijf verder kan helpen

Ben je benieuwd naar het dienstenpakket van Indenty?
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Of heb je andere vragen?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Liever iemand spreken?
Dan kan je ons tijdens kantooruren bereiken via:
+31 53 850 71 00

Een algemene vraag?

Bekijk onze FAQ pagina om te zien of je vraag ertussen zit.

Bekijk onze FAQ

    Dit formulier is beschermd door Google reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en de Terms of Service.