Aanbod feed

Horen jullie vaak van leden dat ze zitten met een overschot in producten of diensten?

Word als vakblad dan hét platform voor het aanbieden van deze producten en diensten. Indenty ontwikkelt voor jullie community een speciale aanbod feed waarop leden en lezers zonder moeite hun producten of diensten kunnen aanbieden. Zo helpen jullie elkaar en haalt iedereen het maximale uit zijn producten of diensten.

Hoe het werkt

Nadat door Indenty de aanbod feed binnen jullie community is geïmplementeerd, kunnen leden door middel van een document bijvoorbeeld een stilstaande machine aanbieden. Heeft iemand anders binnen de vakgroep een tekort aan deze machines? Dan kan hij of zij eenvoudig reageren op het aanbod en gebruik maken van deze machine. Maar er is meer, want hoewel de aanbod feed niet bedoeld is voor verkoop, wil dit niet zeggen dat men elkaar niet kan helpen door een overschot op te kopen. Heeft een lid bijvoorbeeld te veel grondstoffen ingekocht? Dan kan hij deze grondstoffen gemakkelijk aanbieden in de aanbod feed. Wie weet kan hij er een ander mee helpen.

Altijd actueel

Het aanbod aan producten en diensten in de aanbod feed is altijd actueel. De feed wordt continue geüpdatet en verwijdert producten of diensten die niet meer aangeboden. Wanneer een aanbieder het product of de dienst uit het aangeleverde bestand haalt, wordt deze ook uit jullie feed verwijderd. 

Hoe data jouw bedrijf verder kan helpen

Ben je benieuwd naar het dienstenpakket van Indenty?
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Of heb je andere vragen?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Liever iemand spreken?
Dan kan je ons tijdens kantooruren bereiken via:
+31 53 850 71 00

Een algemene vraag?

Bekijk onze FAQ pagina om te zien of je vraag ertussen zit.

Bekijk onze FAQ

    Dit formulier is beschermd door Google reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en de Terms of Service.