Vacature platform

Relevant blijven

Willen jullie meer relevantie geven aan het brancheportaal en er meer omzet uit halen? Kies er dan voor om vacatures gericht aan te bieden. Zorg dat vacatures voor jullie branche gemakkelijk te vinden zijn binnen het domein van de branchevereniging. Wij helpen jullie daar graag mee.

In één oogopslag

Alle vacatures binnen de branche op één domein. Dat zou ideaal zijn. Het is echter nog best arbeidsintensief als je als branchevereniging alle vacatures wilt verzamelen. Dat zou je tenminste denken. Niets is minder waar. Met een door Indenty ontwikkelde feed kunnen wij door middel van scraping vacatures van de website van jullie klanten halen. Plaatsen zij een vacature op hun eigen website, dan plaatsen wij deze door in de vacature feed op jullie platform.

Zonder een klik op een knop staan alle vacatures van jullie leden bij elkaar en zijn ze vindbaar op jullie eigen vacature feed. Perfect voor de branchevereniging die niet langer generiek en afwachtend wil zijn, maar gelijk zichtbaar in de markt die er voor jullie leden toe doet.

Een bijkomend voordeel van een vacature feed binnen het brancheportaal is dat ook leden die niet bewust op zoek zijn naar nieuw werk, wel geconfronteerd worden met andere mogelijkheden. Willen ze toch een nieuwe uitdaging? Dan vinden ze die binnen jullie branchedomein en niet ergens anders.

Hoe data jouw bedrijf verder kan helpen

Ben je benieuwd naar het dienstenpakket van Indenty?
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Of heb je andere vragen?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Liever iemand spreken?
Dan kan je ons tijdens kantooruren bereiken via:
+31 53 850 71 00

Een algemene vraag?

Bekijk onze FAQ pagina om te zien of je vraag ertussen zit.

Bekijk onze FAQ

    Dit formulier is beschermd door Google reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en de Terms of Service.