Ledenportaal

Veel branches merken dat er een sterke transitie plaatsvindt richting het online landschap. Waar vroeger nog veel via offline kanalen ging, gebeurt tegenwoordig veel online.

De branche online presenteren kan jullie veel voordeel opleveren, maar lang niet alle informatie is geschikt om met iedereen te delen. Heb je bijvoorbeeld informatie die je wel online wilt delen met klanten, maar dan wel graag binnen een gesloten omgeving? Dan is een ledenportaal dé oplossing voor jullie branchevereniging. Hier kunnen bijvoorbeeld nieuwsberichten, downloadbare informatie en een smoelenboek gedeeld worden. Zo geef je jullie leden een plek waar ze onderling kunnen communiceren in een veilige omgeving met enkel gelijkgestemden. Ook een forum kan toegevoegd worden aan jullie ledenportaal. Nog meer ideeën? Bedenk het maar, dan bouwen wij het.

Hoe het werkt

Onze oplossing is flexibel en aanpasbaar, wij stellen samen de vereisten op zodat het portaal altijd voldoet aan jullie eisen.

Leden loggen in bij het ledenportaal met een persoonlijke login-code. Hierdoor hebben zij toegang tot speciale informatie, ondersteuning en inhoud die voor hen is samengesteld. Het ledenportaal creëert interactieve ervaringen en een grotere verbinding tussen de vereniging en jullie leden én tussen de leden onderling. Het gemeenschapsgevoel zal hierdoor alleen maar toenemen.

Meer weten

Denk jij dat een ledenportaal iets voor jullie branchevereniging kan zijn? Neem dan contact met ons op zodat we samen kunnen gaan kijken naar de perfecte oplossing voor jullie ledenportaal.

Hoe data jouw bedrijf verder kan helpen

Ben je benieuwd naar het dienstenpakket van Indenty?
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Of heb je andere vragen?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Liever iemand spreken?
Dan kan je ons tijdens kantooruren bereiken via:
+31 53 850 71 00

Een algemene vraag?

Bekijk onze FAQ pagina om te zien of je vraag ertussen zit.

Bekijk onze FAQ

    Dit formulier is beschermd door Google reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en de Terms of Service.