Contact

Samen aan de community bouwen?

Bijna iedereen oriënteert zich digitaal. Bij Indenty hebben we het onze missie gemaakt om dit in plaats van een bedreiging, het als een kans te laten zijn voor brancheverenigingen, vakbladen en franchisers. Vooral voor het adapteren en ontwikkelen van nieuwe businessmodellen.

Hierdoor zijn we ons gaan specialiseren in het ontwikkelen van online dienstverleningen voor communities en werken met een one-to-one oplossing. Zo kunnen we een groot dynamisch aanbod gemakkelijk onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep. Alleen de technische realisatie is niet genoeg om te blijven (be)staan op de markt in de online wereld. Onze consultants begeleiden, denken mee en wanneer nodig adviseren over de online kansen. Denk hierbij aan:
• Positionering binnen jullie branche
• Het ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen
• De acquisitie van nieuwe leden/abonnees

Bij Indenty doen we niets zomaar. Alle stappen die we zetten, processen en analyses die we uitvoeren, zijn onderbouwd met data. Dankzij onze eigen bedrijfsdatabase, weten we het verschil te maken. Het belangrijkste voordeel van deze database is dat de gegevens worden opgeslagen en volledig gecentraliseerd zijn. De gegevens uit CRM, webanalyse en social media worden in dezelfde ruimte opgeslagen. Dit is belangrijk voor het generen van nauwkeurige rapporten en analyses. Dit is de efficiëntste manier om het maximale uit bedrijven te halen. 

Om ervoor te zorgen dat jullie te allen tijde het overzicht kunnen houden in het digitale landschap, hebben we dashboards ontwikkeld. Op dashboards die we voor jullie hebben ontwikkeld, is precies te zien welke conversies het eigen platform heeft. De dashboards die we voor jullie adverteerders hebben ontwikkeld, geeft aan hoe goed de afgenomen advertenties converteren. We nemen vol vertrouwen beslissingen door nauwkeurige data en creëren samen met onze partners de toekomst.

Ons kantoor

Indenty B.V.

Boddenkampsingel 87
7514 AP Enschede
Overijssel

Tel:+31 53 850 71 00
Mail: info@indenty.nl

Openingstijden: 

  • Kvk. 08165320
  • Iban rek.: NL70 ABNA 0564 5103 94
  • BTW nr: NL8186.09.734.B01

Lees hier onze Algemene voorwaarden

Bekijk hier ons privacybeleid

    Dit formulier is beschermd door Google reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en de Terms of Service.