Community creatie

Wij bij Indenty weten wat een online community goed doet (en niet doet). Graag denkt Indenty met jullie mee over de mogelijkheid voor het stimuleren en creëren van een eigen digitale community.

Hoe pakken we dat aan?

Indenty helpt jullie bij het creëren van een online community waar jullie leden elke dag virtueel op bezoek kunnen komen. Wij helpen met het ontwikkelen van een ecosysteem dat volledig past bij jullie branche. Denk hierbij aan:

 • Productinnovatie
  Geef jullie leden de mogelijkheid om op een online forum te praten waar ze van houden of wat ze haten, maar ook wat ze nooit gebruiken. Op deze manier komen jullie meer te weten over de leden dan ooit tevoren. 
 • Leer je leden kennen
  Ben je benieuwd wat het patroon is van jullie leden? Wanneer lezen ze de informatie van jullie branche? Welke informatie wordt het meeste gelezen?
  Met onze data maken wij voor jullie inzichtelijk wat jullie leden precies doet binnen de community.
 • Betrokkenheid
  Online communities verhogen de betrokkenheid van de leden op diverse manieren. Bijvoorbeeld door leden de mogelijkheid te geven om te reageren op door jullie geplaatste artikelen, maar ook door mooie ontwikkelingen in de branche te tonen.
 • Ledenprofiel
  Hoe zien jullie leden eruit? Wat zijn specifieke eigenschappen? Daarbij gaat het niet enkel om bestaande leden, maar ook om potentiële leden. Wij helpen jullie met het identificeren van jullie online gemeenschap.

Voor een waardevolle marketing strategie 

Het ontwikkelen van een online community kan jullie branche een boost geven. Jullie worden op deze manier niet enkel gevonden door bestaande leden, maar ook door potentiële nieuwe leden. Door de hoeveelheid content die jullie als brancheorganisatie (gaan) aanbieden, zal Google jullie bovendien gaan zien als een echte autoriteit binnen jullie afzetgebied.  

Door middel van dashboarding brengen wij vervolgens alle activiteiten op jullie platform in kaart. 

Hoe data jouw bedrijf verder kan helpen

Ben je benieuwd naar het dienstenpakket van Indenty?
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Of heb je andere vragen?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Liever iemand spreken?
Dan kan je ons tijdens kantooruren bereiken via:
+31 53 850 71 00

Een algemene vraag?

Bekijk onze FAQ pagina om te zien of je vraag ertussen zit.

Bekijk onze FAQ

  Dit formulier is beschermd door Google reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en de Terms of Service.