Marketing concepten

Gezamenlijke concept ontwikkeling

Direct een stapje voor

Verder gaan met digitalisatie, maar weet je niet precies welke digitale stappen je bedrijf in welke volgorde moet nemen? Indenty helpt jullie met digitaal marketingadvies en concepting zodat jullie online zeker slagen in het snel veranderende digitale marketing ecosysteem. Zie ons als jullie online sparringpartner, een externe helpende hand die jullie naar een hoger niveau tilt.

Get in shape

Jullie (digital marketing) team beter laten presteren met een betekenisvolle impact op de organisatie. Dat is wat we bij Indenty willen bereiken met gezamenlijke conceptontwikkeling. We adviseren over hoe jullie als bedrijf het beste vorm kunnen geven aan een online marketing concept met een lucratief verdienmodel. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van online concepten die passen bij een bestaand concept en richten ons daarbij op markt- en conceptontwikkeling.

Bij marktontwikkeling gaat het om de vervolgstap die jouw bedrijf zet om de bestaande markt waarin jullie opereren verder te ontwikkelen, in plaats van op zoek te gaan naar een nieuwe markt. Jullie zoeken dus voor jullie bestaande markt een nieuw lucratief verdienmodel. Indenty zal jullie in dat geval helpen een product te ontwikkelen voor het vergroten van jullie afzetmarkt.

Conceptontwikkeling bevat diverse processtappen om een (nog niet) bestaande markt winstgevend te maken. Ook daarbij kan Indenty jullie van dienst zijn.

Onze aanpak

Het bepalen van het juiste online marketingconcept start met het uitvoeren van een marktonderzoek. Hierbij maken we een analyse van de marktsegmenten en schatten we in welke segmenten de moeite waard zijn om na te streven. Welk bestaand of nieuw product (of dienst) kunnen we bijvoorbeeld gebruiken om nieuwe klanten aan te trekken? Het doel hiervan is het online bereik van jullie platform vergroten of de bestaande markt lucratiever maken. Vervolgens zullen we samen met jullie een promostrategie bedenken om de bestaande of nieuwe markt te betreden.

Naast het doen van een gedegen marktonderzoek bekijken we (voor het bepalen van het juiste online marketingconcept) de prijsstelling van een product of dienst. Wij kijken samen naar jullie positie binnen de markt. Om de concurrentie tegen te gaan zal ons team adviesprijzen geven voor het product of de dienst. Dit alles om een zo groot mogelijk marktaandeel te krijgen.

Vorm geven aan een online marketing concept

Van concept naar een lucratief verdienmodel tot een werkende strategie

Advertenties

Indenty ontwikkelt samen met jullie een marketingconcept waarmee we de ‘massa is kassa’-markt in gaan. Door ook kleine en betaalbare (advertentie)pakketten te ontwikkelen zorgen wij ervoor dat jullie klanten een betaalbare oplossing krijgen voor online marketing.

Procesoptimalisatie

Hebben jullie als bedrijf hulp nodig bij het stroomlijnen van jullie online processen? Indenty is gespecialiseerd in het optimaliseren van digitale landschappen; nieuw of bestaand.

Software ontwikkeling

Hebben jullie als bedrijf al een beeld bij hoe je een bepaald product of een bepaalde dienst wil aanbieden aan jullie klanten? Of juist nog helemaal niet? Indenty adviseert en ondersteunt bij het ontwikkelen van jullie eigen online dienstverlening.

Advertenties Procesoptimalisatie Software ontwikkeling Advertenties Procesoptimalisatie Software ontwikkeling
Advertenties Procesoptimalisatie Software ontwikkeling Advertenties Procesoptimalisatie Software ontwikkeling
Advertenties Procesoptimalisatie Software ontwikkeling Advertenties Procesoptimalisatie Software ontwikkeling
Advertenties Procesoptimalisatie Software ontwikkeling Advertenties Procesoptimalisatie Software ontwikkeling

Hoe data jouw bedrijf verder kan helpen

Ben je benieuwd naar het dienstenpakket van Indenty?
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Of heb je andere vragen?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Liever iemand spreken?
Dan kan je ons tijdens kantooruren bereiken via:
+31 53 850 71 00

Een algemene vraag?

Bekijk onze FAQ pagina om te zien of je vraag ertussen zit.

Bekijk onze FAQ

    Dit formulier is beschermd door Google reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en de Terms of Service.