Vakbladen

Waarom vakbladen super interessant zijn als domein

De kwaliteiten van jullie vakblad nog beter benutten? Met een online aanwezigheid heeft jullie vakblad toegang tot mogelijkheden die nooit eerder beschikbaar waren. Je hebt nu de kans om een platform te bouwen dat niet alleen het publiek informeert, maar ook de lezers verbindt. Als jullie lezers in staat kunnen stellen om onderwerpen met betrekking tot het merk of branche te bespreken, erover te communiceren en ze te delen, zal jullie vakblad en organisatie er beter van worden.

Het zijn namelijk deze gebruikers, jullie community, die jullie kunnen helpen het merk naar een hoger niveau te tillen. Het vergroot de kans op thought leadership en juist daarom is het opbouwen van een sterke community essentieel in het digitale tijdperk. 

Een community voor gelijkgezinden met dezelfde passie

De wereld om ons heen is veranderd. Informatie wordt steeds meer digitaal vergaard en moet op elk moment beschikbaar zijn. 

Met een community zorg je ervoor dat je altijd in contact staat met je gebruikers. Informatie kan altijd en overal gelezen en bekeken worden. Informatie die actueel, betrouwbaar en specifiek op de doelgroep gericht is. Maar een community biedt jouw als vakblad nog veel meer. Het geeft je de kans direct met lezers te communiceren via bijvoorbeeld een forum en lezers met elkaar te laten communiceren. Jullie lezers willen verbonden worden door het vakblad. Door ze een online platform te bieden, geef je jullie lezers een plek waar ze gelijkgestemden kunnen treffen.  

Bied je daarnaast op je online community branche specifieke opleidingen, vacatures, diensten en goederen aan, dan creëer je een win-win situatie. Aanbieders bereiken direct diegene met een hoge mate van interesse, bezoekers worden enkel met informatie geconfronteerd die voor hen relevant is. Ook wanneer ze er misschien niet eens naar op zoek zijn. Met een community zit je immers op de radar van latent geïnteresseerden. Iemand is bijvoorbeeld niet op zoek naar een baan, maar wordt zo wel geattendeerd op een mooie uitdaging die zijn of haar interesse wekt.

De bouw van jullie clubhuis 

Indenty kan jullie helpen je vakblad community platform optimaal in te richten. Met behulp van bijvoorbeeld Google Ad Manager, een vacature of opleiding feed en een kennisportaal of forum, dragen wij ons steentje bij aan het succes van jouw online vakblad. Zo ben jij straks in staat de drie verdienmodellen (print, evenementen en digitaal) samen te voegen in één succesvol pakket.

Vakblad diensten

Indenty kan jullie helpen je vakblad community platform optimaal in te richten.

Vacature feed

Hoe vaak worden leden binnen jullie vakgebied via LinkedIn ongevraagd benaderd door recruiters? En vinden ze dat vervelend? Bedenk dan dat deze recruiters betaald worden door bedrijven uit jullie eigen industrie

Cursus feed

Een hoge mate van kennis van individuele leden draagt bij aan een hoger aanzien van een branche of bedrijf.

Aanbod feed

 Indenty ontwikkelt voor jullie community een speciale aanbod feed waarop leden en lezers zonder moeite hun producten of diensten kunnen aanbieden.

Ad Manager

Google Ad Manager is bij uitstek hét verdienmodel voor vakbladen die zich online bevinden.

Data studio dashboard

Maak gebruik van dashboarding: een visuele verslaglegging van gebruikte en gegenereerde gegevens.

Marketing automation

Het bouwen aan een gepersonaliseerde ervaring met klanten zal hen immers aanmoedigen om in contact te blijven met jullie titels.

Online marketing

White label online marketing. Wij zullen op de achtergrond de dienstverlening uitvoeren, zonder dat de klant erachter komt dat wij hiervoor verantwoordelijk zijn.

Vakbladen Community Branches Clubhuis Vacature feed Vakbladen Community Branches Clubhuis Vacature feed
Vakbladen Community Branches Clubhuis Vacature feed Vakbladen Community Branches Clubhuis Vacature feed
Vakbladen Community Branches Clubhuis Vacature feed Vakbladen Community Branches Clubhuis Vacature feed
Vakbladen Community Branches Clubhuis Vacature feed Vakbladen Community Branches Clubhuis Vacature feed

Hoe data jouw bedrijf verder kan helpen

Ben je benieuwd naar het dienstenpakket van Indenty?
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Of heb je andere vragen?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Liever iemand spreken?
Dan kan je ons tijdens kantooruren bereiken via:
+31 53 850 71 00

Een algemene vraag?

Bekijk onze FAQ pagina om te zien of je vraag ertussen zit.

Bekijk onze FAQ

    Dit formulier is beschermd door Google reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en de Terms of Service.