Opleiding en cursus feed

Bijscholing leidt tot een betere motivatie onder werknemers en zorgt voor meer kwaliteit. Binnen bepaalde branches is bijscholing verplicht om op de hoogte te blijven van nieuwe regels en richtlijnen, het kan echter ook zo zijn dat werknemers zich vrijwillig willen specialiseren of hun kennis willen verbreden. Met een speciaal ingericht opleidingsportaal binnen het domein van jullie branchevereniging zorg je ervoor dat branchespecifieke opleidingen en cursussen eenvoudig te vinden zijn.

Direct de juiste opleiding

Indenty ontwikkelt voor brancheverenigingen opleidingsportalen waarbinnen alle opleidingen, die binnen een bepaalde branche van toepassing zijn, worden aangeboden. Grote opleiders binnen een branche krijgen zo de mogelijkheid om opleidingen rechtstreek aan de doelgroep aan te bieden. Leden krijgen op hun beurt weer relevante opleidingen te zien en hoeven geen grote online zoektocht te ondernemen om het juist geaccrediteerde opleidingsinstituut te vinden. Een brancheportaal wordt zo een echte ‘One stop shop’ voor alle leden.

Een opleidingsportaal op het domein van een branchevereniging heeft ook een andere functie. Leden die zich niet verplicht hoeven laten bijscholen kunnen door het cursus- en opleidingsaanbod onbewust geprikkeld worden. Hierdoor zullen zij er misschien toch voor kiezen een cursus of opleiding te volgen. Dit resulteert tot een hoger kennisniveau bij meerdere leden binnen een branche. Hierdoor stijgt eveneens de (kennis)waarde binnen de gehele branche.

Hoe het werkt

Het opleidingsportaal binnen jullie brancheverenigingsdomein wordt gevuld door middel van een feed die wordt ingeladen door Indenty. Wanneer wij onze eigen ontwikkelde software op de website van de aanbieder hebben geplaatst, is er geen tussenkomst meer nodig van jullie als branchevereniging. Wij halen de opleidingen rechtstreeks van de site van de opleiders af en plaatsen deze door naar het opleidingsportaal. Is de cursus vol en wordt deze van de website van de opleider afgehaald? Dan halen wij hem ook (automatisch) weer van het opleidingsportaal op het brancheverenigingsdomein af.

Hoe data jouw bedrijf verder kan helpen

Ben je benieuwd naar het dienstenpakket van Indenty?
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Of heb je andere vragen?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Liever iemand spreken?
Dan kan je ons tijdens kantooruren bereiken via:
+31 53 850 71 00

Een algemene vraag?

Bekijk onze FAQ pagina om te zien of je vraag ertussen zit.

Bekijk onze FAQ

    Dit formulier is beschermd door Google reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en de Terms of Service.