Uitgevers Verdienmodel 2.0

Bereik de professionals offline via uw vakbladen en online door de online uitgevers propositie van Indenty

Download de propositie ›

Digitale verschuiving

Bedien uw adverteerder volledig door ze online zichtbaar te maken bij brancheorganisaties

Het traditionele verdienmodel van uitgevers staat onder druk. Maar als uitgever heeft u een belangrijke asset, namelijk de lezer community. Een specifieke doelgroep met een gemeenschappelijke interesse en/of professie.

Als uitgever spreekt u een doelgroep aan. Deze doelgroep is super interessant voor adverteerders. Het beperkte bereik van een magazine alléén is voor veel adverteerders echter onvoldoende. Daarom voegt Indenty een belangrijk element toe aan uw advertentiepropositie: Wij zorgen dat de doelgroep van uw blad én de adverteerder ook via online campagnes bereikt kan worden.

Indenty beschikt over unieke inzichten in online gedrag op doelgroep niveau en creëert op basis daarvan meerwaarde voor huidige en nieuwe adverteerders. Denk bijvoorbeeld aan een minisite voor uw adverteerder op de website van uw blad, doelgroep specifieke bannering, social media adverteren en vindbaarheid op Google op relevante onderwerpen en zoektermen.

Door de zichtbaarheid van de adverteerder bij de relevante doelgroep namelijk uw lezers te vergroten, verhoogt u de waarde van uw propositie voor adverteerders. Bovendien wordt uw platform aantrekkelijker voor abonnees.

Via de rapportage wordt inzichtelijk gemaakt dat de Ad spend euro uitgegeven via de uitgever meer bijdraagt dan een euro in algemene kanalen zoals Google Ads of LinkedIn.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op!

Bereiken van de juiste doelgroep

Uw huidige klantenbestand komt al jaren bij u, u spreekt namelijk de taal van de ondernemer en kent de doelgroep door jarenlange ervaring met verschillende media in diverse branches.
Doormiddel van het inzetten van online kanalen helpt u ondernemers met het bereiken van hun (lokale) ideale doelgroep. Ondersteun ondernemers om meer zichtbaarheid te creëren, conversie te realiseren of om de doelgroep te activeren.

Indenty als uw online partner

Indenty als uw online partner
Doordat Indenty beschikt over haar eigen database met meer dan 2.8 miljoen digitaal geverifieerde bedrijfsadressen kunnen we marketing campagnes gericht targeten op elke gewenste branche of SBI code.
Data maakt het mogelijk specifieke consumenten doelgroepen heel gericht te bereiken.
Door de inzet van unieke data waarover wij beschikken, kunt u naast targeten op leeftijd, geslacht, locatie, apparaat en taal doelgroep segmentatie toepassen op basis van; Huishoudsamenstelling, Inkomen, huur- of koopwoningen en woningwaarde!
Ons uitgangspunt is dat de klant zichtbaar moet zijn daar waar zijn doelgroep zich bevindt.

Online mogelijkheden

Social media adverteren
Doelgroep specifieke bannering
Mini site
Relevante vindbaarheid op Google
Online banner op locatie van abbonees en niet abbonees door gebruik te maken van de https://lead-generator.app/

Wilt u de stap zetten?

Meer voor uw adverteerders doen zonder grote investering?
Ziet u het uitgevers portaal als kans voor uw uitgeverij?
Of wilt u een demonstratie van onze tools?

Of heeft u nog vragen?
Neem dan contact op via het contactformulier of laat uw vragen telefonisch beantwoorden door één van onze partner managers.

Indenty RapportageIndenty Data