Looker Studio

"Google Data Studio wordt Google Looker Studio: Wat betekent dit voor gebruikers?"

Google Data Studio is omgedoopt tot Google Looker Studio! Dit is een stap van Google om haar klanten een nog betere en naadlozere ervaring te bieden, vooral op het gebied van geavanceerde analyses en business intelligence. We kunnen niet wachten om je te vertellen waarom deze verandering zo belangrijk is en wat het betekent voor gebruikers van het platform.

Laten we beginnen met wat Looker Studio precies is en wat het platform te bieden heeft. Dit krachtige platform voor gegevensanalyse en business intelligence maakt het voor gebruikers gemakkelijk om gegevens te visualiseren en analyseren op een manier die eenvoudig te begrijpen is. En het wordt nog beter – Looker stelt gebruikers in staat om gegevens te combineren en te verbinden met andere tools en applicaties om een vollediger beeld te krijgen van wat er in een organisatie gebeurt.

Een van de grootste voordelen van Looker Studio is dat het een geïntegreerd platform is. Dit betekent dat gebruikers niet meer hoeven te exporteren naar andere tools om gegevens te analyseren. Ze kunnen alle analyses en rapporten in Looker zelf uitvoeren. En dat scheelt enorm veel tijd en moeite omdat gebruikers niet hoeven te schakelen tussen verschillende tools en systemen om hun gegevens te analyseren.

Een ander geweldig aspect van Looker Studio is dat het platform zeer aanpasbaar is. Dit is vooral belangrijk voor bedrijven en organisaties die specifieke rapportage- of analyse vereisten hebben. Met Looker kunnen ze deze behoeften aanpassen en oplossen op een manier die voor hen het beste werkt. En alsof dat nog niet genoeg is, is er de Data Hub by Gladior, die meer dan 15 connectors heeft gemaakt, waarmee je gemakkelijk data kan koppelen aan je Looker Studio dashboard. De connectors koppelen verschillende platformen. Hiermee hebben gebruikers toegang hebben tot een breed scala aan gegevensbronnen, zoals social media en marketing automation tools. En dat maakt het verzamelen en analyseren van gegevens nog eenvoudiger. Met deze uitgebreide koppelmogelijkheden kunnen gebruikers nog betere beslissingen nemen op basis van de meest actuele gegevens.

Kortom, de verandering van Google Data Studio naar Looker Studio is een gigantische stap vooruit die de gebruikerservaring van het platform aanzienlijk verbetert. De aanpasbare, geïntegreerde en visueel aantrekkelijke interface maakt het verzamelen, analyseren en delen van gegevens gemakkelijker dan ooit tevoren. Dus, als je op zoek bent naar een krachtig platform voor gegevensanalyse en business intelligence, dan is Looker Studio de perfecte keuze voor jou. Met de Data Hub by Gladior kun je bovendien nog meer waarde halen uit je data door gemakkelijk meerdere databronnen te koppelen en te integreren in een dashboard. Het is de perfecte tijd om aan de slag te gaan met Looker Studio en je bedrijf naar het volgende niveau te tillen!

Hoe data jouw bedrijf verder kan helpen

Ben je benieuwd naar het dienstenpakket van Indenty?
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Of heb je andere vragen?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Liever iemand spreken?
Dan kan je ons tijdens kantooruren bereiken via:
+31 53 850 71 00

Een algemene vraag?

Bekijk onze FAQ pagina om te zien of je vraag ertussen zit.

Bekijk onze FAQ

    Dit formulier is beschermd door Google reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en de Terms of Service.