Hoe kan ik online-inkomsten genereren voor mijn branchevereniging?

De maandelijkse contributie heeft aanzienlijk veel waarde voor brancheverenigingen. De zekerheid van de terugkerende inkomsten is in zekere zin geruststellend. Echter, bestaat maar de helft van de inkomsten uit contributie. Veel brancheverenigingen zoeken niet verder naar mogelijkheden om meer inkomsten te maken.

Er zijn veel manieren om als branchevereniging geld te verdienen. Denk daarbij aan het inzetten van offline kanalen zoals het verspreiden van magazines met hierin adverteerders. De adverteerders krijgen alleen statistieken te zien over de plaats van verspreiding en het aantal lezers dat het magazine zal ontvangen. Deze manier van adverteren, alleen het inzetten van offline kanalen, levert weinig op om verder te groeien en inkomsten te genereren.

We helpen je om daar een verandering in aan te brengen. Indenty is namelijk in staat om offline kanalen met online kanalen te versterken. Dat doen we door het bouwen van een adverteerders platform dat speciaal voor je is ontwikkeld. Adverteerders kunnen dit platform naar eigen huisstijl vormgeven. De adverteerders krijgen een advertentieruimte om diverse elementen in te verwerken, denk hierbij aan:

  • Het koppelen van social media kanalen;
  • Het toevoegen van foto- en videografie;
  • Het uploaden van brochures;
  • Het aanbieden van producten en/of diensten;

Wat is het voordeel voor mij?

Dit platform is een perfecte aanvulling om meer inkomsten te genereren en het maximale uit online- en offline kanalen te behalen. Het voordeel van deze aanpak, is dat jullie leden een adverteerders boodschap krijgen die daadwerkelijk aansluit bij de behoeften. Deze advertenties zullen daarom minder invasief overkomen en zelfs als prettig worden ervaren.

Hoe data jouw bedrijf verder kan helpen

Ben je benieuwd naar het dienstenpakket van Indenty?
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Of heb je andere vragen?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Liever iemand spreken?
Dan kan je ons tijdens kantooruren bereiken via:
+31 53 850 71 00

Een algemene vraag?

Bekijk onze FAQ pagina om te zien of je vraag ertussen zit.

Bekijk onze FAQ

    Dit formulier is beschermd door Google reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en de Terms of Service.