Hoe help je adverteerders gericht en meetbaar te adverteren?

Adverteerders zijn bedrijven die het maximale uit hun advertentiebudget willen halen. Het platform voor adverteerders helpt bij het genereren van inkomsten. De volgende stap is het helpen van adverteerders om met de juiste boodschap de juiste doelgroep te bereiken en dit meetbaar te maken. Het is van belang om met advertenties zo veel mogelijk conversies te behalen.

Hoe kun je ervoor zorgen dat jullie adverteerders zo veel mogelijk conversies behalen?

Kies de juiste boodschap of product dat aansluit bij de doelgroep. De kans voor een conversie is op deze manier vele malen hoger dan bij een generieke campagne.

Indenty heeft zich gespecialiseerd in het vertalen van de marketingboodschap naar een passende advertentiestrategie voor jullie adverteerders. Het gebruik van bannering op eigen platform, geeft de adverteerder een belangrijke advertentieruimte. Wanneer je gebruik maakt van generieke kanalen zoals Google Display, krijg je veel vertoningen. Deze vertoningen zijn belangrijker dan vertoningen in het Display kanaal, omdat je de boodschap beter op de doelgroep kunt afstemmen.
Hoe toon je aan adverteerders dat de campagnes daadwerkelijk effectief zijn?

Dit doen we door het inzetten van een custom made dashboard voor de adverteerders. De adverteerders kunnen dit dashboard naar eigen huisstijl vormgeven. Ook dient dit dashboard voor het weergeven van de resultaten.

Hoe data jouw bedrijf verder kan helpen

Ben je benieuwd naar het dienstenpakket van Indenty?
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Of heb je andere vragen?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Liever iemand spreken?
Dan kan je ons tijdens kantooruren bereiken via:
+31 53 850 71 00

Een algemene vraag?

Bekijk onze FAQ pagina om te zien of je vraag ertussen zit.

Bekijk onze FAQ

    Dit formulier is beschermd door Google reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en de Terms of Service.