Onze Online Marketingtools

Indenty ontwikkelt al jaren haar eigen online marketingtools. Deze tools van Indenty zijn ‘easy-to-use’ en zijn gericht op het kwalificeren, adviseren, monitoren en rapporteren voor partners die zich focussen op kleine en middelgrote organisaties (MKB).

Indenty Tools

Online marketinganalyse

De door ons ontwikkelde “Lead Qualifier” helpt onze partners met het kwalificeren van nieuwe klanten en het uitvoeren van de eerste scans voor online marketing. De Lead Qualifier scant de website van de potentiële klant en brengt de online marketingkansen in kaart.

Vraag vrijblijvend een demo aan, of bekijk onze introductievideo van de Lead Qualifier.

zoektermanalyse

Zoekgedraganalyse

Iedereen denkt te weten waar zijn of haar doelgroep naar zoekt. Maar is dit ook daadwerkelijk zo? Met de tools van Indenty kunt u voor uw klanten en potentials een uitgebreide zoekgedraganalyse maken en een zoektermadvies genereren.

Vraag vrijblijvend een demo aan

Populariteitanalyse

Belangrijk voor een goede vindbaarheid van een website in Google zijn de kracht en populariteit. Dit is onder meer gebaseerd op het aantal links die naar de betreffende website zijn gelegd en de kwaliteit hiervan. De Indenty tools helpen u het huidige linkprofiel en de kansen in kaart te brengen.

Vraag vrijblijvend een demo aan

website-bezoek-graph

Online marketing dashboard

Het online marketing dashboard van Indenty geeft een partner inzicht in al haar campagnes. Met behulp van dit dashboard is het mogelijk om eenvoudig de prestaties en voortgang van de lopende campagnes te raadplegen. Zo kunt u optimaal uw online marketingdienstverlening managen. Bekijk nu onze introductievideo van ons dashboard.

Campagneoverzicht

Een compleet overzicht met de resultaten van alle lopende online marketingdiensten.

Campagnestatistieken

Uitgebreide statistieken per campagne, inclusief trends en verwachtingen.

Zoektermposities

Overzicht met zoektermposities in Google voor de gekozen zoektermen.

Partner hulpmiddelen

Uitleg en informatie voor ieder product, voorbeeldoffertes en presentaties om onze producten en online marketing dienstverlening te beschrijven.

Instructievideo’s

Voor al onze partners hebben wij in ons dashboard uitgebreide video’s met product en online marketinguitleg.

Whitelabel PDF rapportages

Via het dashboard heeft u direct toegang tot alle online marketing whitelabel rapportages.

Ook gebruik maken van onze online marketingtools & -rapportages?

Word dan nu partner, en neem contact op via het contactformulier of laat uw vraag direct beantwoorden door één van onze partner managers via 053 850 75 05.

Maak direct een afspraak