ZZP'ers / Freelancers

Met een volledig white label partnerschap kun je onder je eigen naam online marketingdiensten aanbieden.
Contact opnemen ›

Ben jij een succesvolle verkoper?

En heb je eindelijk besloten om als freelancer / ZZP’er aan de slag te gaan? Het Indenty partnerschap biedt alles wat jij nodig hebt om succesvol te worden. Met meer dan 20 jaar ervaring, Google’s hoogste waardering en een eigen team met specialisten op het gebied van data, advertising, zoekmachine optimalisatie, en tools zorgen wij ervoor dat jij gaat slagen.

Bereiken van de juiste doelgroep

Ieder bedrijf heeft een ideale doelgroep/klant. Aan jou de taak om als online marketeer deze doelgroep in de juiste taal, op het juiste moment en via het juiste platform aan te spreken.

Bekijk hier enkele successen van andere ZZP Partners:

Geen ander online marketing bureau kan zo gericht targeten, hierdoor kan jij als freelancer je onderscheiden van de anderen. De kans om opdrachten binnen te halen wordt door deze mogelijkheid aanzienlijk vergroot.

Alleen op pad met professionele ondersteuning

Stel, je gaat naar een potentiële klant. Uiteraard wil je dan zoveel mogelijk informatie over deze ‘lead’ hebben om de verschillende Indenty-diensten zo goed mogelijk te kunnen aanbieden. Daarbij kun je vragen bedenken als:

  Op welke zoekwoorden scoort de potentiële klant momenteel goed volgens Google?
  Hebben ze actieve Google Ads advertenties?
  Op welke positie staan deze in de zoekresultaten van Google?
  Wie zijn de online concurrenten?
  Is de website wel optimaal opgebouwd?
  Voldoet de website aan de meest recente snelheidseisen van Google?

De antwoorden op al deze vragen zijn beschikbaar in de  zelfontwikkelde Web Analyzer. Deze zeer gebruiksvriendelijke tool is bij het aangaan van een partnerschap onbeperkt bruikbaar. Hiermee is een online marketing advies (SEO/SEA/website) snel gemaakt en voor iedereen te begrijpen.

Nadat je je eerste klant hebt binnengehaald

Geen zorgen, ons team van specialisten zorgt ervoor dat jouw klant zijn (online) bedrijfsdoelstellingen behaalt. Via ons unieke white label rapportagesysteem zijn alle resultaten, statistieken en conversies 24/7 inzichtelijk. Door middel van je eigen logo, bedrijfsnaam en kleuren zal je klant niet weten dat je de werkzaamheden uit handen hebt gegeven!

Wat kost het en wat levert het op?

Indenty vraagt voor een partnerschap een bijdrage van €125,- per maand. Dit is inclusief:

Rapportage(s) in je eigen huisstijl
Toegang tot de tools Web Analyzer & Lead Generator
Sales ondersteuning
Uitvoeren van de online marketing diensten
Professioneel dashboard
Je eigen partner manager

De marges op je verkochte online marketing diensten bepaal je volledig zelf en hierdoor zit er geen limiet op wat je kunt verdienen. Ons inkooptarief is ongeveer de helft van de geldende marktprijs. Daarnaast werk je vanuit huis en bepaal je je eigen werktijden.

Tientallen tevreden freelancers gingen je voor!
Twijfel niet langer en neem zo snel mogelijk contact op met één van onze partnermanagers.

Of heb je nog vragen?
Neem dan contact op via het contactformulier of laat je vragen telefonisch beantwoorden door één van onze partner managers.

Indenty RapportageIndenty Data