ZZP'ers / Freelancers

Met een volledig white label partnerschap kunt u onder uw eigen naam ook online marketingdiensten aanbieden; en een structurele nieuwe inkomstenstroom op gang brengen.
Contact opnemen ›

Online marketing partnerschap voor ZZP’ers

Ben jij een succesvolle verkoper en heb je eindelijk besloten om als freelancer / ZZP’er aan de slag te gaan?
Het Indenty partnerschap biedt alles wat jij nodig hebt om succesvol te worden.
Met meer dan 20 jaar ervaring, Google’s hoogste waardering en een eigen team met specialisten op het gebied van data, SEA, SEO, contentwriting, website optimalisatie, social media en tools zorgen wij ervoor dat jij gaat slagen.

Online marketing partnerschap voor ZZP’ers

Ben jij een succesvolle verkoper en heb je eindelijk besloten om als freelancer / ZZP’er aan de slag te gaan? Het Indenty partnerschap biedt alles wat jij nodig hebt om succesvol te worden.
Met meer dan 20 jaar ervaring, Google’s hoogste waardering en een eigen team met specialisten op het gebied van data, SEA, SEO, contentwriting, website optimalisatie, social media en tools zorgen wij ervoor dat jij gaat slagen.

Stel, je gaat naar een potentiële klant. Uiteraard wil je dan zoveel mogelijk informatie over deze ‘lead’ hebben om de verschillende Indenty-diensten zo goed mogelijk te kunnen aanbieden. Daarbij kun je vragen bedenken als:

Op welke zoekwoorden scoort de potentiële klant momenteel goed volgens Google?
Hebben ze actieve AdWords advertenties?
Op welke positie staan deze in de zoekresultaten van Google?
Wie zijn de online concurrenten?
Is de website wel optimaal opgebouwd?
Voldoet de website aan de meest recente snelheidseisen van Google?

De antwoorden op al deze vragen zijn voor iedere URL beschikbaar via onze zelfontwikkelde Web Analyzer. Deze zeer gebruiksvriendelijke tool is bij het aangaan van een partnerschap onbeperkt bruikbaar. Hiermee is een online marketing advies (SEO/SEA/website) snel gemaakt en voor iedereen te begrijpen.

Vrijwel ieder bedrijf heeft een ideale doelgroep/klant voor ogen. Dat kunnen bijvoorbeeld bedrijven zijn die:

alle machinebouwers in Nederland willen bereiken
alle bewoners van huizen die gebouwd zijn tussen 1945 en 1955 willen bereiken
alle Magento-webshops inzichtelijk willen hebben

Via onze unieke Lead Generator is het mogelijk deze data in kaart te brengen. Deze data kun je vervolgens in een losse Excel-lijst bij je (potentiële) klant aanbieden, of je kunt met een slimme online marketing campagne via AdWords Plus deze data inzetten om de doelgroep van de klant te bereiken. Vrijwel geen enkel ander online marketing bureau kan zo gericht targeten, waardoor je je als freelancer kunt onderscheiden van anderen. De kans om de opdracht binnen te halen wordt hierdoor aanzienlijk vergroot.

 

En vervolgens? Nadat je je eerste klant hebt binnengehaald? Geen zorgen, ons team van specialisten zorgt ervoor dat jouw klant zijn (online) bedrijfsdoelstellingen behaalt. Via ons unieke white label rapportagesysteem zijn alle resultaten, statistieken en conversies 24/7 inzichtelijk. Door middel van je eigen logo, bedrijfsnaam en kleuren zal je klant niet weten dat je de werkzaamheden uit handen hebt gegeven!

Wat kost het en wat levert het op?
Indenty vraagt voor een partnerschap een bijdrage van €125,- per maand. Dit is inclusief rapportage(s) in je eigen huisstijl, toegang tot de tools, sales ondersteuning en je eigen partnermanager. De marges op je verkochte online marketing diensten bepaal je volledig zelf en hierdoor zit er geen limiet op wat je kunt verdienen. Ons inkooptarief is ongeveer de helft van de geldende marktprijs. Daarnaast werk je vanuit huis en bepaal je je eigen werktijden.

Twijfel niet langer en neem zo snel mogelijk contact op met één van onze partnermanagers.  Tientallen tevreden freelancers gingen je voor!

Ook online marketingdiensten aanbieden?

Maak dan nu een afspraak en wordt Indenty Partner. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via het contactformulier of laat uw vragen telefonisch beantwoorden door één van onze partner managers.

Indenty RapportageIndenty Data