Veelgestelde vragen

Vind ze hieronder of neem contact met ons op!
Contact opnemen ›

Algemeen

Waarvoor wordt een online marketing dashboard gebruikt?

Elk bedrijf heeft behoefte aan een overzichtelijk dashboard waar de online marketing doelstellingen worden vertaald naar meetbare indicatoren (KPI’s). In onze dashboards worde de prestaties van de verschillende verkeersbronnen en de dialoog met bezoekers  gemeten vanuit diverse gegevensbronnen en overzichtelijk weergegeven.  De gegevens uit verschillende bronnen worden gecombineerd tot een heldere rapportage op de gedefinieerde KPI’s waarbij specialisten van Indenty een periodiek advies geven om de performance te verbeteren. De online marketing activiteiten worden hierbij continu gemeten en bewaakt. Voor meer informatie zie onze introductie video https://vimeo.com/118249500

Kan ik ook rapporteren over advertentiecampagnes in DoubleClick For Publishers?

U kunt inderdaad met onze rapportage-oplossing rapportages naar uw klanten versturen met data uit DoubleClick for Publishers (DFP). Naast DoubleClick bieden wij de mogelijkheid om over nog meer bronnen te rapporteren. Denk bijvoorbeeld aan campagnes in Google AdSense of AdWords. Op deze manier kunt u verschillende online marketingdisciplines combineren in één overzichtelijke rapportage voor uw klant.

Kan ik rapporteren over advertentiecampagnes in Google AdSense?

Google AdSense is een van de vele bronnen of disciplines waarover u kunt rapporteren met het systeem van Indenty. Uitermate geschikt voor campagnebeheerders/marketeers van online marketingbureaus die met grote regelmaat de campagneresultaten naar klanten willen terugkoppelen. Maar ook voor uitgevers/publishers bieden wij rapportage-oplossingen: marketeers en campagnebeheerders van uitgevers die veel gebruikmaken van DoubleClick for Publishers om advertentiecampagnes voor adverteerders te managen, kunnen gebruikmaken van onze online marketingrapportage. Het voordeel is dat uitgevers zo de mogelijkheid hebben om meer online disciplines in één rapportage te combineren.

Ik gebruik al jaren DART als advertentienetwerk voor mijn adverteerders. Kan ik ook over deze campagnes rapporteren met de white label rapportages van Indenty?

Het online advertentie netwerk DART is tegenwoordig van Google en heet nu DoubleClick for Publishers (DFP). Hoewel dit een goed systeem is om online advertising campagnes in te beheren en specifiek te targetten, is het voor veel professionals een uitdaging om de behaalde resultaten overzichtelijk aan klanten te presenteren. Het maken van goede rapportages voor klanten met data vanuit DoubleClick kan daardoor een tijdrovende klus zijn, helemaal als er veel rapportages iedere maand gemaakt moeten worden. Met de online marketingrapportage van Indenty wordt dit proces geautomatiseerd, bepaalt u welke statistieken van belang zijn en is het mogelijk om ook over andere online marketingdisciplines te rapporteren. Dit allemaal in de huisstijl van uw organisatie.

Wij als online marketingspecialisten vragen ons af wat de toegevoegde waarde van een partnership met Indenty is?

Wij bieden u geavanceerde online marketingtools binnen het partnership programma van Indenty. Deze tools helpen u de online marketing werkzaamheden voor uw klanten sneller en makkelijker uit te voeren. U kunt hierdoor veel tijd besparen. Deze tools zijn bovendien gericht op de Nederlandse taal en markt, maar natuurlijk ondersteunen onze tools ook internationale campagnes. Wij werken continu aan onze online marketingtools, om deze te verbeteren en  te laten aansluiten op ontwikkelingen in de markt.

Waarom zouden wij als online marketingspecialisten moeten kiezen voor de tools en software van Indenty?

Met onze tools en software anticiperen wij voortdurend op wijzigingen in zoekmachines en marktontwikkelingen. Ons team van developers werkt continu aan het verbeteren van de online marketingtools. Dit door het toevoegen van nieuwe functies en het goed monitoren van wijzigingen in zoekmachines. Grondige wijzigingen in Google zijn niet ongewoon voor onze markt. Onze developers proberen zoveel mogelijk de aanstaande wijzigingen voor te zijn. En zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor onverwachte ontwikkelingen bij zoekmachines.

Ik zou graag mijn zoektermposities inzichtelijk hebben, welke mogelijkheden biedt Indenty hiervoor?

Onze tools bieden u inzage in de zoektermposities van campagnes die u beheert. De door ons zelf ontwikkelde software is in staat posities van zoektermen te monitoren en analyseren. Dit systeem vormt het hart van onze tools en zodoende zijn onze partners in staat om goede analyses en adviezen te maken. Met deze software kunt u inzicht krijgen in hoe uw klant online presteert, welke kansen er zijn om te positioneren op zoektermen en hoe groot de concurrentie is.

Ik zou graag naast de zoektermposities ook willen weten wie er concurreert op dezelfde zoektermen. Kan dit met de tools van Indenty?

Onze Lead Qualifier maakt inzichtelijk hoe de website van uw klant scoort op de ingevoerde zoektermen. U voert simpelweg de website van uw klant in en geeft aan op welke zoektermen uw klant vindbaar moet zijn. De Lead Qualifier toont vervolgens welke posities uw klant behaalt op deze zoektermen en welke drie websites het meest concurreren qua vindbaarheid. Dit is slechts een aspect van een website dat de Lead Qualifier voor u inzichtelijk maakt.

Sommige van onze klanten begeven zich ook op internationale markten. Kunnen jullie tools ook met websites in andere talen dan Nederlands overweg?

Onze tool de Lead Qualifier biedt standaard ondersteuning voor Nederlands en internationaal (.com). In de Lead Qualifier kunt u uw afzetgebied van de campagne aangeven, te weten regionaal, nationaal en internationaal. Onze zoektermanalyse tool gaat nog een stap verder. U kunt zoektermadviezen maken in het Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en meer. Deze adviezen kunt u bovendien baseren op de betreffende landextensies (.com, .nl, .de, .fr etc.).

Kan ik met jullie rapportage systeem ook rapporteren over resultaten uit Google AdSense?

Naast AdWords is het ook mogelijk om in de online marketingrapportage resultaten van displayadvertentie in Google AdSense op te nemen.

Kan de online marketingrapportage ook resultaten bevatten van advertentiecampagnes in DoubleClick?

U kunt inderdaad rapportages versturen met resultaten van campagnes die in DoubleClick worden beheerd. Dit geldt ook voor resultaten van campagnes in Google AdSense. Tezamen met andere eventueel andere online marketingdisciplines kunt één overzichtelijke periodieke rapportage naar uw klant sturen.

Welke rapportage mogelijkheden bestaan er met betrekking tot display advertising en bannering?

Naast AdWords- en SEO campagnes, kunt u met ons rapportage systeem ook rapporteren over display campagnes in bijvoorbeeld AdSense en DoubleClick for Publishers.

Ik zou graag mijn eigen bedrijfslogo in de online marketingrapportages verwerken die ik naar mijn klanten verstuur. Kan dit ook bij Indenty?

De rapportages van Indenty zijn standaard white label, maar we kunnen deze rapportages ook voorzien van uw kleuren en bedrijfslogo. Zo kunt u de rapportages in uw eigen huisstijl naar klanten versturen.  Wel zo herkenbaar en consistent voor uw klant natuurlijk.

Kan ik naast een PDF ook een online rapportage met online marketingresultaten naar mijn klanten doorsturen?

Dit is sinds februari 2015 de standaard methode. Waar eerst de PDF rapportage standaard was, kan een partner van Indenty nu eenvoudig een online rapportage in de eigen huisstijl genereren die in de browser kan worden bekeken door de klant. Geheel responsive en daardoor duidelijk leesbaar op de computer, tablet en smartphone. Ook met deze online rapportage is het nog steeds mogelijk om een PDF versie genereren.

Van welke marketingdisciplines kan ik met het rapportage systeem van Indenty de resultaten naar mijn klanten communiceren?

Met het rapportagesysteem van Indenty is het onder meer mogelijk om uw klant periodiek de resultaten te tonen van: AdWords, SEO, social media en display advertising. Indenty werkt continu aan het toevoegen van nieuwe bronnen, data en functionaliteiten, zoals DoubleClick for Publishers (DFP) en meer.

Biedt Indenty ook een tool voor keyword analyse?

Indenty biedt al jaren een geavanceerde tool aan om keywords voor online marketingcampagnes te onderzoeken. Deze keyword analyse tool biedt veel ondersteuning bij het opzetten en inrichten van online marketingcampagnes.

Mijn klanten willen rapportages graag te allen tijde kunnen inkijken, is dit mogelijk bij Indenty?

Via een unieke link kunnen uw klanten altijd de voor hen bestemde rapportage bekijken. Deze blijft altijd beschikbaar. Uw klanten kunnen de rapportages ook downloaden als PDF bestand, zodat ze deze in een eigen archief kunnen opslaan.

Bestaat de mogelijkheid dat ik rechtstreeks de rapportages naar mijn klanten kan laten versturen?

Indien u wenst dat klanten de online marketingrapportage per e-mail ontvangen, dan kunt u dit via het online marketing dashboard instellen. Omdat de rapportages volledig in uw huisstijl uitgevoerd kunnen worden, heeft u er geen omkijken meer naar. U kunt per klant aangeven welke rapportage zij moeten ontvangen.

Hoe vaak kan ik via de rapportage van Indenty mijn rapportages naar klanten versturen?

De frequentie van het versturen van de rapportages kunt zelf eenvoudig via het online marketing dashboard instellen. U kunt ervoor kiezen om de rapportage bijvoorbeeld maandelijks, wekelijks of zelfs dagelijks te versturen.

Hoe biedt Indenty de rapportages aan?

Via het partner dashboard van Indenty kunt u uw rapportage in een handomdraai genereren voor een specifieke campagne. U stuurt uw klant vervolgens de unieke link van deze volledig responsive html rapportage toe die in de browser kan worden geopend. Deze is tevens met één druk op de knop op te slaan als PDF. Daarnaast kunt u er voor kiezen om bijvoorbeeld maandelijks de link naar de rapportage met de meest recente resultaten naar uzelf te sturen of direct naar uw klant te laten versturen.

Ik zoek een manier om de resultaten van meerdere online marketingdisciplines in één rapportage voor mijn klant te combineren. Wat zijn de mogelijkheden bij Indenty?

De online marketing rapportage van Indenty kan resultaten en statistieken tonen van onder meer zoekmachine advertenties (AdWords), SEO, Analytics, social media en display advertising. De rapportages worden visueel en overzichtelijk weergegeven en kunnen worden uitgevoerd in uw huisstijl. Op deze manier kan uw klant periodiek een volledige online marketingrapportage ontvangen met de belangrijkste resultaten.

Ik wil op basis van ROI aan mijn klant laten zien dat online een bijdrage levert aan zijn bedrijfsresultaat.

De online marketingdiensten van Indenty zijn altijd sterk op ROI gedreven. Om meerwaarde van de online marketingcampagnes te laten zien, maken wij gebruik van onze geavanceerde rapportage mogelijkheden. U hoeft hier verder niets voor te doen. Elke online marketingdienst bij Indenty heeft standaard een maandelijkse rapportage en bijna elke dienst bevat standaard een nulmeting. Zo heeft de klant maandelijks een goed beeld van de behaalde resultaten en kan de klant deze te allen tijde vergelijken met de nulmeting. Bekijk ook onze video met een aantal voorbeelden van onze rapportage mogelijkheden.

Ik zoek een partner voor de invulling van mijn social media-activiteiten

Dan bent u bij Indenty aan het goede adres. Binnen het online marketingpartnership bieden wij niet alleen SEO en SEA diensten, maar ook social media en andere online diensten. Voor wat betreft social media, kunnen wij u helpen met het inrichten van profielen, het maken van Fanpages en het succesvol inzetten van relevante advertentiecampagnes voor uw klant.

Ik wil synergie creëren met mijn huidige dienstenportfolio door er online marketingdiensten aan toe te voegen.

Synergie kunt u bereiken door de verschillende marketingdiensten die u inzet voor uw klant dusdanig op elkaar af te stemmen dat elke doelgroep van de klant een relevante boodschap, precies op het juiste moment ontvangt. Denk bijvoorbeeld aan een radio commercial waarin de call 2 action verwijst naar een actiewebsite of een aansporing bevat om een social media account te volgen. Of dat een doelgroep folderaanbiedingen van uw klant ook snel online kan terugvinden. Wanneer uw bedrijf websites realiseert, kunt u nog meer effect voor uw klant bereiken door er ook online marketingdiensten of conversieoptimalisatie aan toe te voegen. Herkenbaarheid speelt hierin ook een grote rol. Dus wanneer een bedrijf een nieuwe website krijgt, is het een kleine moeite om ook de social mediaprofielen van dit bedrijf conform de nieuwe stijl te updaten, maar kan het de merkbeleving een flinke boost geven.

Bij Indenty bieden we onze partners veel van deze online marketingdiensten die, in samenwerking met uw bestaande portfolio synergie kunnen creëren. We helpen en adviseren bij een goede integratie van deze diensten in uw huidige propositie. Kijk eens op onze partnership pagina over hoe wij partnerships aangaan met bureaus zoals die van u.

Wat is ‘marketing automation’ en wat kan Indenty hierin betekenen?

Met marketing automation is het mogelijk om op een geautomatiseerde wijze naar individuele prospects of prospect groepen relevante boodschappen te communiceren. Dit kan via allerlei kanalen plaatsvinden zoals social media, online advertising, e-mailmarketing en meer. Belangrijk hierbij is dat deze communicatie op het juiste moment plaatsvindt op basis van doordachte ‘trigger events’ en dat gebruik gemaakt kan worden van een goede klantdatabase, zoals een crm of andere back-end systeem. Indenty kan u helpen om voor uw klant de juiste middelen in te zetten en het helpen opstellen van goede advertenties, teksten of andere middelen. Daarnaast kunnen we hierin een adviserende rol spelen en natuurlijk de campagne opzetten. Heeft u hier een specifieke vraag over? Dan kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Ik heb behoefte aan strategisch online marketingadvies voor mijn klant

Er zijn soms complexe vraagstukken waar het beter is om face-to-face de huidige situatie, wensen en mogelijkheden te bespreken voor een (potentiële) klant. Of u loopt tegen een uitdagend vraagstuk aan waarvoor u wel extra advies kunt gebruiken. Hier kunt u Indenty Consultancy voor inschakelen. Dit kan telefonisch of per e-mail, maar ook bij u op kantoor of bij de (potentiële) klant op locatie. Meer weten? Neem contact met ons op.

Ik wil graag het ontwerp van mijn website aanpassen, maar ik ben tevreden over de bestaande content en indeling op mijn site.

Daarom gaan we ook uit van uw bestaande content. U heeft met het product ´Website Propositie´ een ruimte keuze in voorbeeldtemplates. Op basis van uw keuze realiseren wij een geheel nieuw design volgens uw huisstijl, vervolgens zetten wij uw content over. Uw nieuwe site is dan compleet opgebouwd in WordPress, waardoor uw site ook meteen goed geïndexeerd kan worden door zoekmachines. Wanneer u tevreden bent verzorgen wij de transitie naar uw nieuwe site, verzorgen de hosting en security en zetten wanneer u dat wenst online marketing in.

Is er een makkelijke en goedkope manier om een niet zoekmachine-vriendelijke website over te zetten naar een omgeving die wel zoekmachine-vriendelijk is?

Uiteraard bestaat deze mogelijkheid!  Met het product `Website Propositie´, zetten wij in een handomdraai uw website over naar WordPress. U behoudt dus uw website, maar deze bevat meteen een opgefrist design en is compleet opgebouwd in een zoekmachinevriendelijke omgeving. Zodoende kunnen zoekmachines uw website een stuk beter opnemen in de resultaten. Onze oplossing heeft een korte doorlooptijd en behoeft een lage investering in vergelijking met andere alternatieven in de markt.

Hoe stel ik mijn klant centraal in een online marketingbenadering? Nu zijn er te veel partijen bij betrokken.

Met online marketing gaat het erom de juiste doelgroep met de juiste boodschap op het juiste moment te bereiken. Wij hanteren hiervoor de ‘Customer Journey’. Dit model beschrijft de fasen die een klant doorloopt voor, tijdens en na een aankoop. Afhankelijk boodschap en doelgroep van de klant, kunnen wij de juiste disciplines voor elke betreffende klantfase inzetten. Hier hebben wij de tools en expertise voor en kunnen we desgewenst werkzaamheden rechtstreeks met de webbouwer van de klant afstemmen of u hierin adviseren.

Wanneer zet ik nu welke online marketingdiensten in?

Binnen online marketing vallen veel disciplines en platformen. Zoveel zelfs dat het soms lastig kan zijn om de juiste keuzes te maken. Het bereiken van de juiste doelgroep met het gewenste effect hangt af van een aantal factoren. 1. Uw doelgroep: wie is deze groep en hoe is deze te bereiken? 2. De boodschap: Gaat het om een actiematige boodschap, moet het assortiment onder de aandacht komen of wil de klant wellicht de naamsbekendheid vergroten? 3. Timing: In welke klantfase wilt u de doelgroep bereiken? Is dit de oriëntatiefase? Of juist tijdens de aankoopfase? Wij kunnen hierin adviseren en u helpen de juiste keuzes te maken. Dankzij onze marketingsoftware komt u er snel achter op welke online marketinggebieden uw klant aandacht nodig heeft en welke kansen er liggen, zodat u zich vooral op de boodschap kunt richten.

Ik merk dat mijn klanten behoefte hebben aan online marketing diensten, maar ik beschik zelf niet over deze kennis. Hoe kan ik toch deze diensten aanbieden?

Indenty helpt diverse bedrijven in uiteenlopende branches om online marketing diensten aan te bieden aan haar klanten. Door een partnership met Indenty aan te gaan, kunt u een extra inkomstenbron genereren zonder dat u hiervoor de kennis en mensen in huis hoeft te halen. Indenty helpt u door middel van het leveren van advies- en verkoopondersteunende tools, commerciële ondersteuning, voert de door u aangeboden diensten voor u uit en verzorgt rapportages over de voortgang van de aangeboden diensten.

Mijn klanten hebben steeds meer behoefte aan een online marketing advies op maat. Helpt Indenty hierbij?

Online marketing aanvragen en vraagstukken kunnen erg complex zijn, maar uiteraard wilt u de pitch graag winnen. Als partner van Indenty beschik je over een partner manager welke u kunt benaderen voor ondersteuning om uw klanten optimaal te bedienen. U kunt hiervoor consultancy uren bij ons inkopen. In veel gevallen voldoet het bespreken van dergelijke vraagstukken per mail of telefoon. Toch zijn er soms complexe vraagstukken waar het beter is om face-to-face de huidige situatie, wensen en mogelijkheden te bespreken voor een (potentiële) klant. Ook hier kunt u Indenty voor inschakelen. Het is mogelijk om gebruik te maken van Indenty Consultancy, op locatie bij de partner of (potentiële) klant. Op deze manier kunnen we gezamenlijk ook deze complexe vraagstukken voorzien van een oplossing op maat.

Ik zoek een partner die online marketingdiensten voor mij kan uitvoeren onder mijn naam. Is Indenty een geschikte partner hiervoor?

Indenty is hier zeker een geschikte partner voor, dit is namelijk de wijze waarop wij werken. Indenty opereert niet direct op de markt, maar levert alleen diensten via partners. Wij voeren de diensten uit onder de naam van onze partner. Op deze manier zien uw klanten niet een andere partij dan de uwe hier achter zit. De rapportages worden geleverd in uw eigen huisstijl en de Lead Qualifier, de tool die u gebruikt tijdens het salesgesprek, wordt in uw huisstijl aangemaakt. Lees hier meer over ons partnership en onze werkwijze.

Ik ben op zoek naar ondersteunde software voor de verkoop van online marketing diensten. Kan ik hiervoor ook bij Indenty terecht?

Uiteraard! Indenty ontwikkelt al jaren haar eigen online marketingtools. Deze tools zijn ‘easy-to-use’ en zijn gericht op het kwalificeren, adviseren, monitoren en rapporteren voor partners die zich focussen op online marketing. De Lead Qualifier, Keyword Advisor en het Dashboard zijn tools waar u als partner toegang tot krijgt. Lees hier meer over de door Indenty ontwikkelde online marketing tools.

Hoe kan ik (extra) omzet genereren bij mijn klant als mijn bedrijf een website heeft opgeleverd?

Het realiseren van een website die voldoet aan alle wensen van een klant is altijd weer een uitdaging. Toch hoort u na enkele maanden van uw klant een aantal kritische vragen, zoals bijvoorbeeld “waarom sta ik met mijn website niet op de eerste pagina van Google?” of “Waarom staat mijn concurrent elke keer boven mij op de belangrijkste producten?”. U kunt deze vragen voor zijn door op het moment van oplevering online marketing diensten aan te bieden. Middels het aanbieden van online marketing diensten zorgt u ervoor dat de door uw gebouwde site bezoekers trekt. Voor u een extra inkomstenbron en cross-sell moment! Door een partnership met Indenty aan te gaan, hoeft u de kennis en kunde over dit onderwerp niet in huis te halen. Wij helpen u hierbij! Lees hier meer over de mogelijkheden voor een partnership met Indenty voor u als webbouwer.

Ik heb een website opgeleverd, maar hoe kan mijn klant nu geld gaan verdienen met de site?

Met online marketing diensten kunt u ervoor zorgen dat de website die u voor uw klant gebouwd heeft ook daadwerkelijk gevonden kan worden door de juiste doelgroep. Zonder bezoekers heeft de klant immers weinig aan de door uw gebouwde website. Middels het aanbieden van online marketing diensten zorgt u ervoor dat de door uw gebouwde site bezoekers trekt. Voor u een extra inkomstenbron en cross-sell moment! Door een partnership met Indenty aan te gaan, hoeft u de kennis en kunde over dit onderwerp niet in huis te halen. Wij helpen u hierbij! Lees hier meer over de mogelijkheden voor een partnership met Indenty voor u als webbouwer.

Welke online marketingdienst kan ik inzetten op welk moment?

Dit is afhankelijke van diverse factoren. Wilt u bekendheid geven aan een nieuwe dienst? Wilt u een restpartij verkopen? Of wilt u bijvoorbeeld een betere positie krijgen in de zoekresultaten van Google? Indenty heeft voor elke doelstelling een passende dienst! Met onze online marketing diensten zijn we aanwezig in elke fase van de customer journey, zodat u voor elk doel de juiste dienst kunt selecteren. Als partner van Indenty krijgt u een eigen partner manager toegewezen, die u graag helpt met adviezen op maat en u helpt bij de selectie van de juiste online marketing dienst! Tevens krijgt u bij de start van het partnership een uitgebreide training waarin de diensten van Indenty worden uitgelegd.

Ik wil meer contactaanvragen via mijn site. Hoe kan ik dit bereiken?

U heeft geïnvesteerd in een goede website en krijgt bezoekers binnen via uw site. Als ondernemer vraagt u zich continue af wat er anders kan aan uw website, zodat u er meer uit kunt halen en meer concrete contactaanvragen krijgt. Testen wat werkt op uw website kan op veel manieren; er zijn boeken over volgeschreven en u kunt honderden tips vinden op internet. Gissen en uitproberen kan tijdrovend zijn en resultaten vergelijken is lastig. Met het product A/B testen bieden wij u professioneel geverifieerd bewijs over op welke wijze u uw website kunt verbeteren om meer contactaanvragen te krijgen.

Hoe kan ik de conversie verhogen op mijn website?

U heeft geïnvesteerd in een goede website en krijgt bezoekers, leads of verkopen binnen via uw site.
Als ondernemer vraagt u zich continue af wat er anders kan aan uw website, zodat u er meer uit kunt halen. Testen wat werkt op uw website kan op veel manieren; er zijn boeken over volgeschreven en u kunt honderden tips vinden op internet. Gissen en uitproberen kan tijdrovend zijn en resultaten vergelijken is lastig. Met het product A/B testen bieden wij u professioneel geverifieerd bewijs over op welke wijze u uw website kunt verbeteren om conversies te stimuleren.

Hoe verhoog ik de populariteit van mijn website?

Linkbuilding dé oplossing! Linkbuilding van Indenty zorgt ervoor dat de populariteit van uw website toeneemt en daardoor optimaal presteert in zoekmachines. Populariteit wordt gemeten aan de hand van het aantal links dat naar uw website verwijst. Hoe groter het aantal links, des te groter de kans dat uw website hoge posities behaalt in zoekmachines. Hierbij zijn ook de populariteit, relevantie en de autoriteit van de verwijzende websites van belang. Hoe beter de verwijzende website op de deze punten scoort, des te zwaarder telt deze link mee in de bepaling van de populariteit van uw website. Links naar uw website worden niet vanzelf gelegd. Om links van de juiste websites naar uw website te verkrijgen is een goed inzicht in de materie van linkbuilding essentieel. Het specialisten team van Indenty voert deze tijdsintensieve werkzaamheden voor u uit.

Ik wil alleen een online marketing pakket aanbieden gericht op de lokale markt, heeft Indenty hier ook diensten voor?

Uiteraard! Lokale zoekresultaten vormen een steeds belangrijkere rol in de zoekresultaten binnen Google. Indenty heeft diensten ontwikkelt die hierop aansluiten, zodat u lokale online vindbaarheid kunt creëren binnen Google als in social media. Local presence, Local AdWords en Facebook Adverteren zijn diensten die op deze klantvraag aansluiten.

Met welke zoektermen kan ik een goede positie behalen in Google?

Dit is afhankelijk van vele factoren. Google bepaalt een positie o.a. aan de hand van de populariteit van een website en de content die op de website geplaatst is. Met behulp van onze eigen ontwikkelde tool de Keyword Advisor kan geanalyseerd worden of een top 10 positie in de zoekresultaten haalbaar is met een bepaalde zoekterm. U kunt hier een demonstratie zien van onze tool.

Ik maak mijn online marketing rapportages handmatig en wil dit gaan automatiseren. Kan ik hiervoor bij Indenty terecht?

Geen enkel probleem, diverse partijen gingen u voor! Uit ervaring weten wij dat het maken van een bruikbare en relevante rapportage veel tijd kost. Wilt u zelf uw campagnes beheren en het maken van rapportages uitbesteden aan een andere partij? Indenty levert overzichtelijke en bruikbare rapportages in uw huisstijl! Lees hier meer over onze rapportages.

Ik bouw websites voor klanten en deze vragen steeds vaker naar online marketing diensten. Is een partnership met Indenty interessant?

Een partnership met Indenty is in dit geval uitermate interessant voor u! U bouwt een website voor uw klant, welke hierna natuurlijk ook traffic moet genereren. Met online marketing diensten kunt u ervoor zorgen dat de website die u voor uw klant gebouwd heeft ook gevonden kan worden door de juiste doelgroep. Middels het aanbieden van online marketing diensten zorgt u ervoor dat u de klant ook in dit traject kan bedienen, zodat de klant niet overstapt naar een ander bureau. Voor u een extra inkomstenbron! Door een partnership met Indenty aan te gaan, hoeft u de kennis en kunde over dit onderwerp niet in huis te halen. Wij helpen u hierbij! Lees hier meer over de mogelijkheden voor een partnership met Indenty voor u als webbouwer.

Ik ben uitgever en heb diverse (vak)bladen waar klanten in adverteren. Ik wil deze klanten ook online marketing diensten aanbieden.

Een uitstekende keuze! Online marketing is een mooie aanvulling naast offline adverteren in (vak)bladen. Op deze manier zorgt u dat uw klanten ook online vindbaar zijn en kunt u een totaalpakket aanbieden. Daarnaast zijn er ook diverse online advertentiemogelijkheden die u kunt aanbieden aan uw klanten in het verlengde van uw huidige dienstverlening, denk bijvoorbeeld aan het adverteren binnen Google, Facebook en LinkedIn. Indenty biedt diverse mogelijkheden. Lees hier meer over de mogelijkheden voor een partnership met Indenty voor uitgevers.

Mijn online marketeer heeft een andere uitdaging geaccepteerd. Hoe kan ik de online marketing kennis waarborgen?

Indenty is een kennis- en serviceorganisatie en helpt partners om klanten online marketing diensten aan te bieden. Als partner van Indenty hoeft u de kennis op het gebied van online marketing, een zeer dynamisch vakgebied, zelf niet in huis te halen. Wij houden u op de hoogte van de belangrijkste trends en ontwikkelingen in deze markt en passen onze dienstverlening hier op aan. Als partner krijgt u tevens toegang tot ons Dashboard, waar we interessante artikelen met u delen. Op deze manier blijft u op hoogte over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van online marketing en kunt u hierover in gesprek met uw (potentiële) klanten, zonder dat u zelf voor hoeft te investeren in uw mensen. Daarnaast voeren wij de door u verkochte online marketing campagnes voor u uit; een win-win situatie!

Ik zoek een partner die de Google Ads campagnes van mijn klanten kan beheren, kan ik bij Indenty terecht?

Ja, geen probleem! Beheert u zelf Google Ads campagnes voor uw klanten, maar wilt u deze tijdrovende klus uitbesteden? Met onze Google Ads kennis nemen wij uw volledige campagne uitvoer uit handen. Van het selecteren van de juiste zoektermen en campagne-structuur tot het schrijven van advertenties en het maken van heldere rapportages. We zorgen met onze ervaren en gecertificeerde medewerkers voor een professionele toepassing van Google Ads extenties die passen bij uw doelen. We beheren de campagne gedurende de volledige looptijd en verzorgen maandelijkse rapportages met de belangrijkste statistieken. Lees meer over onze diensten.

Waarom zal ik een partnership met Indenty aangaan?

Indenty helpt diverse bedrijven in uiteenlopende branches om online marketing diensten aan te bieden aan haar klanten. Door een partnership met Indenty aan te gaan, kunt u een extra inkomstenbron genereren zonder dat u hiervoor de kennis en mensen in huis hoeft te halen. Indenty helpt u door middel van het leveren van advies- en verkoopondersteunende tools, commerciële ondersteuning, voert de door u aangeboden diensten voor u uit en verzorgt rapportages over de voortgang van de aangeboden diensten.

Data verrijking

Is mijn bedrijfsdata wel up-to-date?
In 2017 verhuisden 1.68 miljoen mensen, trouwden 64.308 stellen en werden 1.325 naam-wijzigingsverzoeken goedgekeurd. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van situaties waardoor de actuele NAW-gegevens van uw klantenbestand kunnen wijzigingen. Adreswijzigingskaarten vallen echter zelden bij bedrijven in de bus. Door middel van onze data validatie & verrijking wordt uw data door Indenty gecontroleerd, gewijzigd en uitgebreid; waardoor u (weer) over een up-to-date database beschikt.

Is het mogelijk om mijn bedrijfsdata met rechtsvorm en KvK nummer te verrijken?
Ja het is mogelijk om alle data te verrijken met de rechtsvorm en KvK nummer van bedrijven.

Kan ik de contact- en adresgegevens van bedrijven verrijken?
We hebben de optie om uw contactgegevens te verrijken met: Telefoonnummer(s), E-mailadres(sen), Provincie, Postcode, Plaats, Straat, en Huisnummer met huisnummertoevoeging. Zo weet u altijd in contact te komen met het betreffende bedrijf.

Zijn er ook coördinaten beschikbaar?
Ja van ieder bedrijf hebben we de latitude / longtitude coördinaten.

Kan ik bedrijfsdata verrijken met website data, bijvoorbeeld de URL of categorie?
Ja het is mogelijk om websitedata te verrijken, het is niet alleen mogelijk om de URL te verkrijgen maar ook handige websitegegevens:
Het aantal URLS per bedrijf, de titel van de webpagina & de omschrijving hiervan, op welke zoekwoorden de website wordt gevonden, het gemiddeld aantal bezoekers per dag, in welke branche de website zit en welke talen op de website beschikbaar zijn.

We blijven continu nieuwe gegevens verrijken, neem gerust contact met ons op wanneer u uw data wilt verrijken.

Ik wil graag inzicht welke bedrijven gebruik maken van Webshops, kan dit?
Ja we kunnen een uitgebreid inzicht geven of een website van een bedrijf gebruik maakt van een webshop. Zo ziet u niet alleen of de webpagina een webshop bevat, maar ook:

 • De verzender waar de webshop gebruik van maakt
 • Kwaliteitskeurmerk (bijvoorbeeld Thuiswinkel waarborg)
 • Welke betaalwijzen worden geaccepteerd
 • De gemiddelde prijs van alle producten
 • Van welke valuta maakt de webshop gebruik
 • Het aantal producten
Hoe weet ik welk contactpersoon ik bij een bedrijf moet hebben?
Het is bij een groot aantal bedrijven beschikbaar om gegevens te krijgen van de naam en rol van de verantwoordelijke persoon. Zo kunt u bijvoorbeeld zien wie er verantwoordelijk is voor de Marketing en wie voor de Sales. Zo weet u direct met wie u contact wilt opnemen.

Zijn de bedrijven die ik in mijn bestand heb staan ook op social media te vinden?
U kunt ervoor kiezen om de data te verrijken met de social media profielen van de bedrijven. Zo kunt u in een oogopslag de social media gegevens zien, zijn de bedrijven actief op LinkedIn en zie direct een link naar de betreffende pagina.

Mijn bedrijf bevindt zich in een zeer specifieke branche, wat zijn voor mij de mogelijkheden?
Op basis van SBI-codes kunnen we zien welke bedrijven in welke branche bevinden. Wilt u bijvoorbeeld alleen data verrijken van bedrijven die zich bezig houden met scheepsbouw, of wilt u juist data van bedrijven in de ICT sector? Dit is allemaal mogelijk, neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Ik heb bankgegevens van bedrijven, kloppen deze nog?
Het is mogelijk om de bankgegevens van u te vergelijken. We kunnen bankrekeningnummers,  IBAN-nummers en BIC-nummers verrijken.

Website-Analyzer

Kan ik op een makkelijke manier inzicht krijgen in mijn online presence?

Ja, met onze Website Analyzer het mogelijk om real-time websites te scannen. Hiermee krijgt u binnen enkele seconden de Google Posities te zien, de online Concurrentie (op basis van overeenkomende woorden), en zoekwoordsuggesties inclusief verwacht bereik.

Welk bedrijf zit er achter een website?

Met onze Website Analyzer het mogelijk om real-time websites te scannen. Hiermee ziet u binnen enkele seconden welk bedrijf er achter een website zit inclusief:

 • Links naar social media
 • Contactinformatie
  • Rechtsvorm
  • Adres, postcode & plaats
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • Aantal medewerkers
Kan ik zien van welke website technieken een website gebruikt maakt?

De Website Analyzer laat onder het kopje Website Techniek zien van welke website technieken er gebruik wordt gemaakt. Er wordt op meer dan 1000 verschillende technieken gescand, en dit binnen enkele seconden. Enkele voorbeelden zijn Google AnalyticsWordPress, Google Search Console, Google Tag Manager & PHP.

Waar analyseer ik mijn website?

U kunt hier uw website laten analyseren.

Op welke zoekwoorden scoor ik hoog binnen Google?

U kunt hier, na het invullen van uw website URL zien op welke zoekwoorden uw URL goed scoort. De één miljoen meest voorkomende woorden zijn gescand, zo krijgt u direct een idee over uw posities binnen Google.

Indenty RapportageIndenty Data