Vacature feed

Vacatures uit de branche op één platform

Hoe vaak worden leden binnen jullie vakgebied via LinkedIn ongevraagd benaderd door recruiters? En vinden ze dat vervelend? Bedenk dan dat deze recruiters betaald worden door bedrijven uit jullie eigen industrie.

Als vakblad kunnen jullie, zeker met een online community, gemakkelijk een tegengeluid laten horen. Bied bedrijven de mogelijkheid doelgericht vacatures aan te bieden. Altijd de juiste doelgroep, zonder bakken met geld te betalen.

Kennis van zaken

Met de hulp van Indenty is het voor vakbladen heel eenvoudig alle vacatures uit de branche op een platform te verzamelen.  Wij hebben namelijk een eigen scraping techniek ontwikkeld om vacatures van de website van jullie klanten te halen. Hebben zij zich aangemeld om in de feed vermeld te worden? Dan plaatsen wij de vacature automatisch op jullie feed, zodra zij hem op hun eigen site hebben gezet. Gaat de vacature van de website af? Dan verdwijnt de vacature ook uit de feed.

Zo staan zonder tussenkomst van jullie en zonder hoge kosten alle vacatures van alle vakbladleden bij elkaar. Direct zichtbaar in de markt die er voor jullie lezers toe doet. En dat is toch wat we allemaal willen?

Hoe data jouw bedrijf verder kan helpen

Ben je benieuwd naar het dienstenpakket van Indenty?
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?
Of heb je andere vragen?

Vul dan het formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Liever iemand spreken?
Dan kan je ons tijdens kantooruren bereiken via:
+31 53 850 71 00

Een algemene vraag?

Bekijk onze FAQ pagina om te zien of je vraag ertussen zit.

Bekijk onze FAQ

    Dit formulier is beschermd door Google reCAPTCHA, de Google Privacy Policy en de Terms of Service.