Stagiair Video Animatie & Vormgeving

Ben jij een echte ontwerper en zoek jij een leuke stage? Wij zoeken een enthousiaste stagiair vormgeving!

Wie zijn we?

Gladior BV zorgt ervoor dat kansen op het internet worden omgezet in online succes. We zijn onderdeel van de Online Marketing Competence Group (OMCG). Bij Gladior hebben we meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van online marketing en werken met een hecht team van enthousiaste mensen. Dagelijks werken wij voor aansprekende opdrachtgevers uit heel Nederland zoals BNN, ASR, BVA Auctions en Oger, maar ook voor sterke lokale partijen zoals Eurol en Gullimex. Opdrachtgevers die mede dankzij onze expertise succesvol zijn op internet. 

De uitdaging

Wij op zoek een (meewerk) stagiair vormgeving. Je komt in een jong team van enthousiaste medewerkers te werken. Wij bedienen een groot aantal klanten waarvoor we websites realiseren. Daarbij werken we altijd vanuit een grafisch design. Hierbij is kennis van het omzetten van PSD templates naar WP templates van groot belang. Hier ga jij een rol in spelen. Daarnaast help je mee met het vormgeven van banners ads voor verschillende doeleinden en kun je ingezet worden om video’s voor ons bedrijf te maken. Naast deze werkzaamheden bieden wij veel ruimte voor eigen inbreng. De kennis, vaardigheden en werkhouding die je tijdens je opleiding hebt opgedaan, kun je bij ons verder ontwikkelen.

Wat doet een stagiair vormgeving?

  • Realiseren van Video Animaties
  • Vormgeving van websites (o.a. WordPress)
  • Ontwikkeling van online banners

Hier zijn voorbeelden van werk gedaan door een stagiair:

Wat heeft een stagiair vormgeving?

  • Ervaring met Photoshop, Illustrator, Adobe Premiere en After Effects
  • Kennis van WordPress
  • Ervaring met het maken van Video Animaties
  • Ervaring met HTML en CSS

Reageren:

Ben jij helemaal thuis in design, weet jij ook wel raad met het editen van video’s en zoek je een leuke stage? Stuur dan je motivatie en CV naar: personeelszaken@omcg.nl t.a.v. Esther Akker of bel onze afdeling personeelszaken voor meer informatie (053-8507090).

Share This