Partnership voor online marketingbureaus

Verlaag uw kosten, help meer klanten en bespaar tijd met de online marketing tools van Indenty.

Partnership voor online marketingbureaus

Als online marketingbureau heeft u veel kennis van online kanalen die inzetbaar zijn om websites en bedrijven online vindbaar en bereikbaar te maken. U zit bovendien in een groeiende markt. Maar ook in een markt waarin continu veranderingen plaatsvinden, want de ene keer verandert het algoritme van Google en vervolgens komt Facebook met veranderingen aan de newsfeed of nieuwe advertentiemogelijkheden. Het is voor u van belang om hier van op de hoogte te zijn en op in te springen. Doet u dit niet dan zullen uw concurrenten dit wel doen. De dynamische markt zorgt er voor dat ook de dienstverlening van online marketingbureaus continu mee moet ontwikkelen met de markt.

White label online marketing voor (online) marketingbureaus

Wij helpen online marketingbureaus door het bieden van specialistische kennis, tools en diensten. Online marketingbureaus hebben al de kennis in huis, maar we zien vele bureaus die zoeken naar oplossingen om kosten te verlagen, meer klanten te kunnen helpen en tijd te besparen. Met onze tools kunnen uw campagnemanagers of consultants eenvoudiger meerdere campagnes beheren, inzichten verkrijgen, online marketingkansen inschatten voor klanten en websites analyseren.

De voordelen van een samenwerking met Indenty

  • Onafhankelijke en deskundige sparringpartner
  • White label online marketingtools en -software
  • Klantgerichte rapportages in uw huisstijl
  • Gezamenlijke productontwikkeling en maatwerk mogelijk
  • Gebruik van de Indenty-API

Klaar om de volgende stap te zetten?

  • Meer voor uw klanten doen zonder grote investering?
  • Zoekt een manier om enkele diensten uit te besteden?
  • Wilt u gebruikmaken van handige marketingtools?
  • Of wilt u meer informatie of een demonstratie?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Laat het ons weten via onderstaand formulier. Eén van onze partnermanagers neemt binnen één werkdag contact met u op, beantwoordt uw vragen en bespreekt met u de mogelijkheden. Uiteraard komen we graag naar uw kantoor toe. Wilt u snel iemand spreken?

+31 (0)53 850 71 00 ›

Neem contact op met één van onze experts.

Share This