Partnership voor internetbureaus

Met een volledig white label partnership kunt u onder uw eigen naam ook online marketingdiensten aanbieden; en een structurele nieuwe inkomstenstroom op gang brengen.

Online marketing partnership voor internetbureaus

Klanten zien hun website als het middel om hun imago te boosten en extra klanten te verkrijgen. Het realiseren van een website die voldoet aan alle wensen van een klant is altijd weer een uitdaging, maar u weet altijd een sterke website te realiseren. Toch hoort u na enkele maanden van uw klant een aantal kritische vragen. Bijvoorbeeld: “waarom sta ik met mijn website niet op de eerste pagina van Google?” of “Waarom staat mijn concurrent elke keer boven mij op de belangrijkste producten. Hoe kunt u hier nu op reageren?

Uw concurrenten zitten niet stil. Diverse internetbureaus breiden hun dienstenportfolio uit om klanten op het gehele online vlak te kunnen ondersteunen. De positie en rol van een internetbureau verandert en het leveren van online marketingdiensten wordt hierbij steeds belangrijker.

White label online marketing voor internetbureaus

Indenty helpt u en zorgt ervoor dat u degene bent die online marketingdiensten aan uw klanten aanbiedt en hier ook de inkomsten van int. Met een volledig white label partnership kunt u onder uw eigen naam ook online marketingdiensten aanbieden zoals online advertising, SEO, SEA, social advertising, mobile advertising en andere online marketingdiensten. Hiermee kunt u een structurele nieuwe inkomstenstroom op gang brengen. U versterkt hierdoor uw concurrentiepositie zonder een grote voorinvestering te hoeven doen.

Wat zijn de voordelen?

  • Training en continue kennisoverdracht.
  • Uitvoer en beheer van uw online marketingcampagnes.
  • Professionele online marketingtools en -software.
  • Professioneel dashboard met al uw klanten en campagnes.
  • Klantgerichte rapportages in uw huisstijl.
  • Gezamenlijke productontwikkeling en maatwerk mogelijk.

Klaar om de volgende stap te zetten?

  • Meer voor uw klanten doen zonder grote investering?
  • Ziet u online marketing als kans voor uw internetbureau?
  • Meer weten over onze tarieven, tools en diensten?
  • Of wilt u een demonstratie van onze tools?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Laat het ons weten via onderstaand formulier. Eén van onze partnermanagers neemt binnen één werkdag contact met u op, beantwoordt uw vragen en bespreekt met u de mogelijkheden. Uiteraard komen we graag naar uw kantoor toe. Wilt u snel iemand spreken?

+31 (0)53 850 75 05 ›

Neem contact op met één van onze experts.

Share This