Indenty Partnerschap

Uit eigen bedrijfsnaam online marketing diensten aanbieden met behulp van uw eigen partnermanager.
Contact opnemen ›

Waarom een partnerschap met Indenty?

Bedrijven staan continu voor de uitdaging om zichzelf te onderscheiden en een meerwaarde te bieden voor de klant. Onze ontwikkelingsafdeling is daarom voortdurend bezig om de nieuwste technologieën te implementeren in de tools en rapportage. Dit uit zich in onze unieke online diensten, zoals data driven marketing en adverteren met doelgroep targeting voor zowel de B2B markt als de B2C markt. Wij zijn ook Google Premier Partner en hierdoor hebben al onze online marketeers toegang tot de cursussen, kennis en programma’s van Google. Daardoor kunnen wij voor dienstverleners op het gebied van reclame, communicatie, internet, marketing en publishing de beste online kansen herkennen. Wilt u uit uw eigen naam online marketing diensten aanbieden, met behulp van onze expertise en tools? Dan zijn wij uw partner!

Daarom een partnerschap met Indenty

Bedrijven staan continu voor de uitdaging om zichzelf te onderscheiden, meerwaarde te bieden voor klanten en te investeren in de toekomst. Dit geldt ook voor dienstverleners op het gebied van reclame, communicatie, internet, marketing en publishing. Deze bedrijven bieden steeds vaker online marketing diensten aan. Wilt u uit uw eigen naam online marketing diensten aanbieden, met behulp van onze expertise en tools? Dan zijn wij uw partner!

Een partnerschap met Indenty levert u het volgende:

Licentie op onze Analyzers
Toegang tot de Indenty database. Allemaal in uw eigen look and feel!
Commerciële ondersteuning, in de vorm van offertes, trainingen en een persoonlijk aanspreekpunt
Uitvoer van de online marketing diensten
Heldere rapportages

Voor wie?

Indenty heeft een diversiteit aan partners. Verschillende reclame- en communicatiebureaus, van huis uit voornamelijk offline georiënteerd, zijn u voor gegaan. Daarnaast zijn er bedrijven die online marketing diensten aan willen bieden naast hun core business, zoals webbouwers en CMS-leveranciers. Ook zijn er organisaties en ZZP’ers die zich puur richten op de verkoop van Indenty dienstverlening. Door de opgebouwde ervaring, dankzij de toenemende groep partners en hun uitleenlopende specialiteiten, is Indenty in staat om met het partnerschap een goede aanvulling te bieden op de propositie van elk type partner. Kijk ook eens bij de partner pagina’s voor communicatiebureausinternetbureausonline marketingbureaus en uitgevers.

Voor wie?

Indenty heeft een diversiteit aan partners. Diverse reclame- en communicatiebureaus, van huis uit voornamelijk offline georiënteerd, zijn u voor gegaan. Daarnaast zijn er bedrijven die online marketing diensten aan willen bieden naast hun core business, zoals webbouwers en CMS-leveranciers. Ook zijn er organisaties die zich puur richten op de verkoop van Indenty dienstverlening. Door de opgebouwde ervaring dankzij de toenemende groep partners en hun uitleenlopende specialiteiten is Indenty in staat om met het partnerschap een goede aanvulling te bieden op de propositie van elk type partner. Kijk ook eens bij partner pagina’s voor communicatiebureausinternetbureausonline marketingbureaus en uitgevers.

Wilt u online marketingdiensten aanbieden?

Maak dan nu een afspraak en wordt Indenty Partner. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via het contactformulier of laat uw vragen telefonisch beantwoorden door één van onze partner managers.

    Indenty RapportageIndenty Data