Website propositie

Website Propositie

Een mooie website die meteen goed vindbaar is en potentiële klanten converteert? Wij realiseren professionele responsive websites inclusief ontwerp, hosting, updates en periodieke rapportages. Wanneer gewenst, zetten we meteen een effectieve online marketingcampagne in. Op deze manier zijn zowel de website en de online campagne professioneel en bij één partij geregeld. Dat is wel zo overzichtelijk. Geen lange trajecten, maar snel een goede website live en een online marketingcampagne om relevante doelgroepen te bereiken.

De voordelen

  • Geschikt voor desktop, tablet en smartphone.
  • Vindbaar voor potentiële klanten.
  • Combi met SEA en SEO
  • Korte doorlooptijd, snel resultaat
  • Maandelijkse rapportage met de belangrijkste Kpi’s

Alles goed geregeld

Partners kunnen bij ons terecht voor een professionele en goed converterende website voor hun klanten, welke goed vindbaar is in Google. De website krijgt een aansprekend design, is geoptimaliseerd voor desktop, tablet en smartphone en is eenvoudig te beheren. Dit in slechts drie stappen:

1. Kies een basistemplate en bepaal de content

Een traditionele opzet of een strak design? En moet de huidige content meeverhuizen? Deze keuze legt u voor aan uw klant geeft de wensen aan ons door. Moet de website nog speciale functionaliteiten bevatten, zoals een offertemodule, meertaligheid, een nieuwsbrief opt-in of iets dergelijks? Dat kan uiteraard. Vraag ons naar de mogelijkheden.

2. Wij realiseren de website

Op basis van de templatekeuze maken wij een uniek design, passend naar de huisstijl en wensen van de klant. Ontwerp, realisatie, vullen van de content, hosting, backups, veiligheid en de verhuizing van de nieuwe site: We regelen het allemaal. Het is tevens mogelijk om in het tweede jaar met een kleine investering een nieuwe lay-out of nieuw design in te zetten.

3. Vindbaarheid en doelgroepen bereiken

De nieuwe website is helemaal gereed en dusdanig opgebouwd dat Google alle ruimte krijgt om deze goed te indexeren. Dit is een prima basis. Wij adviseren om aanvullend ook een online marketingcampagne in te zetten, zodat op een effectieve manier relevant verkeer naar de website kan worden aangetrokken. Wat de keuze ook is, wij verzorgen ook standaard een maandelijkse rapportage met de belangrijkste statistieken van het verkeer op de website, met onder meer bezoekersaantallen, zoektermen die bezoekers hebben gebruikt en bedrijven die op de website zijn geweest.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Laat het ons weten via onderstaand formulier. Eén van onze partnermanagers neemt binnen één werkdag contact met u op, beantwoordt uw vragen en bespreekt met u de mogelijkheden. Uiteraard komen we graag naar uw kantoor toe. Wilt u snel iemand spreken?

+31 (0)53 850 75 05 ›

Contactformulier

Share This