Online Marketing Diensten |

Indenty kan voor uw onderneming White Label SEO & SEA campagnes uitvoeren

Het Online Marketing Portfolio van Indenty

Waarschijnlijk zijn uw klanten zich bewust van het belang van online marketing. Ze hebben zelf al enkele campagnes opgezet of willen hier mee beginnen. U heeft zelf niet de tijd en/of kennis om dit voor uw klanten uit te voeren maar wilt hen wel optimaal bedienen? Indenty kan u helpen dankzij haar jarenlange ervaring, kennis en dienstverlening op het gebied van online marketing.

 

  • Fulfillment door Indenty
  • 24/7 monitoring van campagnes
  • Maandelijkse rapportages in uw huisstijl
  • Beheer en inzicht in campagnes via online dashboard
  • Google Analytics & AdWords gecertificeerd
  • Uitgebreid portfolio

Zoekmachine optimalisatie (SEO) | Beter vindbaar in zoekmachines

Indenty heeft jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie en behoort al jaren bij de top van de Google Partners in Nederland, hierdoor kunnen we snel inspelen op de laatste trends in zoekmachine land.

Dankzij onze tools, diensten en kennis brengen wij de kansen binnen Google in kaart en zorgen wij ervoor dat uw klanten gevonden worden op relevante zoektermen.

Bekijk de tarieven

Zoekmachine optimalisatie
Google resultaten advertenties

Online adverteren | AdWords en Social media dienstverlening

Er zijn steeds meer online platformen waarop geadverteerd kan worden. Elk platform heeft zijn eigen mogelijkheden, doeleinden en beperkingen. Indenty helpt u bij het maken van het juiste advies voor en uitvoer van online adverteren. Zodat uw eindklant via het meest geschikte kanaal haar doelgroep kan bereiken.

Bekijk de tarieven

Website Propositie

Een mooie website die meteen goed vindbaar is, voldoet aan de laatste technologische trends en potentiële klanten converteert. Wij realiseren professionele responsive websites inclusief ontwerp, hosting, updates, online marketing en ondersteund met periodieke rapportages.

Bekijk de tarieven

Voorbeeld wordpress website door indenty ontworpen

Ook online marketingdiensten aanbieden?

Maak dan nu een afspraak en wordt Indenty Partner. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via het contactformulier of laat uw vragen telefonisch beantwoorden door één van onze partner managers.

+31 (0)53 850 75 05 ›

Neem contact op met één van onze experts.

Share This