Online adverteren

Met behulp van Google Ads PLUS
Contact opnemen ›

Niet langer met hagel schieten, ga gericht targeten!

De functionaliteiten in Google Ads bieden tal van opties om gericht te adverteren. Echter worden in veel gevallen deze mogelijkheden niet optimaal benut, waardoor er teveel advertentiebudget wordt verspild aan klikken die geen conversie opleveren. Bij de campagnes die Indenty uitvoert ligt de focus op het bereiken van de juiste mensen op het juiste moment. Met behulp van onze eigen unieke Google Ads PLUS-dienstverlening is dat nu beter mogelijk dan ooit tevoren!
Advertenties worden daadwerkelijk vertoond aan bedrijven of personen die zich binnen de gewenste doelgroep bevinden, hierdoor kunnen uw klanten nog sneller en tegen lagere kosten hun doelen bereiken.

Welke doelgroepen kan ik bereiken met Google Ads PLUS?

Naast de standaard en bekende Google Ads zoeknetwerk targeting mogelijkheden zoals; leeftijd, geslacht, locatie, apparaat en taal kunnen wij als eerste in Nederland daar nu met trots aan toevoegen:

Huishoudsamenstelling
Inkomen
Woningwaarde
Type woning
Bouwjaar woning
SBI-Codes (B2B Markt)

Na het bepalen van de eigenschappen van een geschikte doelgroep, selecteren wij alle potentiele klanten in Nederland met de gekozen eigenschappen. Wat wij willen voorkomen is het willekeurig vertonen van advertenties aan ieder willekeurig individu. Niet langer meer met hagel schieten maar gericht targeten voor zowel de B2C en de B2B markt!

Voor de B2B markt biedt Google Ads PLUS de perfecte uitkomst

Genoemde targeting mogelijkheden zijn voornamelijk op de consumentenmarkt gericht. Maar Indenty biedt ook de mogelijkheid om advertenties specifiek bij bedrijven onder de aandacht te brengen! Indenty beschikt met meer dan 2.8 miljoen digitaal geverifieerde bedrijfsadressen over een zeer unieke en complete bedrijvendatabase. Wat ons uniek maakt is dat er niet alleen meer dan 150 datavelden in de database zitten, maar ook dat we van alle bedrijven de bijbehorende websites hebben geïndexeerd. Deze data gebruiken wij bij het verifiëren van gegevens en om te zien in welke branche(s) een bedrijf actief is. De adresgegevens van de potentiële klanten/bedrijven worden gekoppeld door middel van onze Google Ads API en zo is het mogelijk advertenties gericht te laten zien op de locaties waar de bedrijven uit gekozen doelgroep zich bevinden.

Adverteren in Google door professionals

Net als bij een reguliere Google Ads campagne nemen wij uw volledige campagne uitvoer uit handen. Van het selecteren van de juiste zoektermen en campagne-structuur tot het schrijven van advertenties en het maken van heldere rapportages. We zorgen met onze ervaren en Google Ads gecertificeerde medewerkers voor een professionele toepassing van Google Ads PLUS, altijd op basis van ROI. We beheren de campagne gedurende de volledige looptijd. Met deze opzet kun u zich richten op wat belangrijk is: uw business en uw marketing strategie tot uitvoer brengen. Zoals u van ons gewend bent zijn al onze diensten inclusief de Indenty Rapportage.

Wij werken samen met

Meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een professionele Google Ads Plus campagne of wilt u weten wat Indenty nog meer voor u kan betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier of laat uw vragen telefonisch beantwoorden door één van onze partner managers.

Indenty RapportageIndenty Data