Indenty Partnership

Bedrijven staan continu voor de uitdaging om zichzelf te onderscheiden, meerwaarde te bieden voor klanten en te investeren in de toekomst. Dit geldt ook voor dienstverleners op het gebied van reclame, communicatie, internet, marketing en publishing. Deze bedrijven bieden steeds vaker online marketing diensten aan. Wilt u uit uw eigen naam online marketing diensten aanbieden, met behulp van onze expertise? Dan zijn wij uw partner!


Indenty is een kennis- en serviceorganisatie en helpt partners om klanten volwaardige en kwalitatieve online marketing aan te bieden.

Indenty levert u het volgende:

De voordelen

  • Totale ontzorging
  • Goed verdienmodel
  • Kwaliteit
  • Tijdsbesparing
  • Professionaliteit

Voor wie?

Indenty heeft een diversiteit aan partners. Diverse reclame- en communicatiebureaus, van huis uit voornamelijk offline georiënteerd, zijn u voor gegaan. Daarnaast zijn er bedrijven die online marketing diensten aan willen bieden naast hun core business, zoals webbouwers en CMS-leveranciers. Ook zijn er organisaties die zich puur richten op de verkoop van Indenty dienstverlening. Door de opgebouwde ervaring dankzij de toenemende groep partners en hun uitleenlopende specialiteiten is Indenty in staat om met het partnership een goede aanvulling te bieden op de propositie van elk type partner. Kijk ook eens bij onze partnerships voor communicatiebureaus, internetbureaus, online marketingbureaus en uitgevers.

Ik wil meer informatie

Onze partners & software koppelingen

Ook Indenty kan niet zonder haar partners, met behulp van onze partners zijn wij in staat om u een complete online marketing dienstverlening aan te bieden.

Partner login

Bent u al partner van Indenty? Log dan hieronder in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Gebruikersnaam
Wachtwoord

Wachtwoord vergeten.

Hoe word ik partner?

Neem contact op via het contactformulier of laat uw vraag direct beantwoorden door één van onze partner managers via 053 850 75 05.

Maak nu een afspraak!