Over Indenty

Indenty is een kennis- en serviceorganisatie en helpt partners om klanten volwaardige en kwalitatieve online marketing aan te bieden. Vanuit ons kantoor in Enschede helpen wij meer dan 100 partners met het aanbieden van deze dienstverlening aan eigen klanten en we doen dit door het leveren van online marketingtools (online software), online marketingdiensten (fulfilment), whitelabel rapportages (in de huisstijl van de partner) en kennis & service (trainingen, verkoop- en marketingmateriaal).

Online marketingtools

Onze tools vormen een belangrijk deel van onze dienstverlening en hiermee helpen wij online marketeers bij hun werkzaamheden. Bekijk ook de video hiernaast voor een korte uitleg van onze marketingsoftware.

  • Bespaar tijd op het doen van analyses
  • Breng online marketingkansen in kaart
  • White label

Indenty helpt uiteenlopende bedrijven met het aanbieden van online marketingdiensten. U kunt hierbij denken aan, reclame-, communicatie, marketing- en webdesignbureaus, maar ook aan uitgevers/publishers, softwareleveranciers of e-commercespecialisten. Al deze bedrijven hebben bovendien één ding gemeen: Zij willen kwalitatieve online marketingdiensten succesvol aanbieden aan de eigen klantenkring.

Geschiedenis

Indenty is eind 2007 opgericht. De oorsprong ligt bij online marketingbureau Gladior B.V.; Het zusterbedrijf van Indenty dat al sinds het jaar 2000 als één van de eerste zoekmachinemarketingbureaus in Nederland actief is. Vanuit deze grote schat aan ervaring en de toenemende vraag van andere professionele organisaties om online marketing via een partnermodel aan te bieden, werd besloten voor deze propositie een aparte BV op te richten. Tot 2012 richtte Indenty zich vooral op zoekmachinemarketing, maar tegenwoordig levert Indenty ondersteuning in het gehele online marketingproces. Sinds januari 2015 behoren Indenty en Gladior tot de Online Marketing Competence Group (OMCG). www.omcg.nl

Vacatures

Op zoek naar een leuke baan in Enschede? Wij hebben regelmatig leuke en uitdagende vacatures.

Wij zijn gespecialiseerd in online marketing, zoekmachinemarketing, web development en interaction design. Daarom zoeken we regelmatig developers, online marketeers, webdesigners, maar ook vakmensen in uiteenlopende functies. Ook bieden wij continu plaats aan stagiaires en afstudeerders.

Vacatures bij Indenty

Wij werken samen met