Online Marketingdiensten

Waarschijnlijk zijn uw klanten zich bewust van het belang van online marketing. Ze hebben zelf al enkele campagnes opgezet of willen hier mee beginnen. U heeft zelf niet de tijd en/of kennis om dit voor uw klanten uit te voeren maar wilt hen wel optimaal bedienen? Indenty kan u helpen dankzij haar jarenlange ervaring, kennis en dienstverlening op het gebied van online marketing.

  • Fulfillment door Indenty
  • 24/7 monitoring van campagnes
  • Maandelijkse rapportages in uw huisstijl
  • Beheer en inzicht in campagnes via online dashboard
  • Google Analytics & AdWords gecertificeerd
  • Uitgebreid portfolio

Zoekmachine optimalisatie

Indenty heeft jarenlange ervaring op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Dankzij onze tools, diensten en kennis brengen wij de kansen binnen Google in kaart en zorgen wij dat uw klanten in Google gevonden worden op relevante zoektermen.

Bekijk ons partnershipConversie optimalisatie

Het doel en de doelgroep kan per website en zelfs per webpagina verschillen. Door conversie optimalisatie kunt u het rendement van de websites van klanten vergroten. Dit doen wij door quickwins aan te dragen maar ook A/B testen in te zetten. Zo kunt u meer resultaat uit de website van klanten halen.

Bekijk ons partnership

Lokale marketing

Heeft u ook klanten welke alleen lokaal opereren of meerdere regio’s bedienen door middel van dealers? Ook online kunnen deze bedrijven enkel deze regio’s en doelgroepen bereiken. Indenty helpt u om ook voor deze bedrijven optimale vindbaarheid te creëren, zowel binnen Google als in de social media.

Bekijk ons partnershipMobiele website

Het mobiele internet verkeer neemt steeds sneller toe, wat inhoudt dat er steeds meer bezoekers via een smartphone de websites van uw klanten bezoeken. Een mobiele website van Indenty zorgt voor een optimale gebruikservaring voor deze bezoekers.

Bekijk ons partnership

Website Propositie

Een mooie website die meteen goed vindbaar is en potentiële klanten converteert? Wij realiseren professionele responsive websites inclusief ontwerp, hosting, updates online marketing en periodieke rapportages. Geen lange trajecten, maar snel een goede website live en een online marketingcampagne om relevante doelgroepen te bereiken.

Bekijk onze website propositie

Wordpress website

Online adverteren

Het internet biedt een steeds groter aantal platformen waarop geadverteerd kan worden. Elk platform heeft zijn eigen mogelijkheden, doeleinden en beperkingen. Indenty kan u helpen bij het maken van het juiste advies voor en uitvoer van online adverteren. Onder meer binnen Google, Facebook en LinkedIn.

Bekijk ons partnership

Social media

Facebook, LinkedIn en Google+; deze platformen bieden bedrijven vele mogelijkheden om de doelgroep te bereiken. Indenty biedt diensten voor het adverteren op Facebook en LinkedIn, en het inrichten van bedrijfsprofielen op Facebook en Google+.

Bekijk ons partnership

social-media
website-bezoek-graph

Web analytics

Het meetbaar maken van het rendement en effect van een website is cruciaal. Dankzij onze Google Analytics gecertificeerde medewerkers kunnen wij de belangrijkste KPI’s voor uw klant meetbaar en inzichtelijk maken. Een maandelijkse Google Analytics rapportage geeft uw klanten het inzicht dat ze wensen.

Bekijk ons partnership

Rapportages

Klanten willen niet alleen een online marketingcampagne op laten zetten, maar ook de resultaten hiervan inzichtelijk hebben. Kortom: Wat heeft de campagne de klant concreet opgeleverd. Indenty biedt daarom voor al haar diensten maandelijks een overzichtelijke rapportage met de prestaties van de campagne. Geheel in uw huisstijl!

Lees meer over rapportages

rap-seo

Locatie van de doelgroep

Een maandelijkse rapportage over de bereikte locatie van de doelgroep van de zoekmachinemarketing campagne.

rap-lp

Website verkeer

Uitgebreide statistieken over het verkeer op de pagina.

rap-ecommerce

Verkeersbronnen

Rapportage over de verkeersbronnen van de pagina.

rap-local

Apparaten

Rapportage over de apparaten waarmee gebruikers uw website bezoeken.

Ook online marketingdiensten aanbieden?

Maak dan nu een afspraak en wordt Indenty Partner. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via het contactformulier of laat uw vragen telefonisch beantwoorden door één van onze partner managers via 053 850 75 05.

Maak direct een afspraak