Dit weekend heeft Google opnieuw een update doorgevoerd; het ging deze keer om de Google PageRank. De Google Pagerank is een getal op de schaal van 0 tot 10, waarmee de populariteit van een webpagina wordt aangegeven. De zoekmachine optimalisatie campagnes van klanten van onze partners zijn na de update overwegend gestegen. Wat vooral opviel was dat de campagnes die Linkbuilding hebben toegepast gemiddeld meer zijn gestegen dan websites die deze dienst niet hebben toegepast.

Het bewijs

Linkbuilding campagnes zijn gemiddeld meer gestegen dan campagnes die Linkbuilding niet opgenomen hebben in de campagne. Linkbuilding van Indenty is gericht op het verkrijgen van relevante links naar een website, waardoor de populariteit van de website toeneemt. Populariteit wordt gemeten aan de hand van het aantal links die naar een website wijzen. Hoe meer relevante links naar een website verwijzen, hoe hoger de PageRank zal zijn. Door toename van het aantal links kunnen zoekmachines de website beter vinden.

De PageRank update heeft bewezen dat Linkbuilding werkt: relevante links die verwijzen naar een website zorgen ervoor dat websites een hogere PageRank behalen. De websites die Linkbuilding hebben toegepast hebben na de PageRank update een duidelijk hogere en PageRank behaald dan website zonder Linkbuilding. Website met Linkbuilding zijn gemiddeld met een PageRank van 1 gestegen, terwijl websites zonder Linkbuilding ‘slechts’ genoegen moesten nemen met een PageRank stijging van 0,4.

Meer weten?

Linkbuilding is een tijdrovende, maar wel zeer belangrijke klus. Indenty is de specialist op het gebied van Linkbuilding. Wij zorgen voor een grote toename in het aantal links naar een website, waardoor de populariteit en daarmee de PageRank toenemen. Hierdoor zullen de posities verhogen en het aantal bezoekers toenemen. Wilt u meer weten over Linkbuilding of over het aanbieden van Linkbuilding aan uw klanten? Dan kunt u contact opnemen met 053 – 850 75 05 of een mail versturen naar info@indenty.nl.